Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
deepart

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:50 pm Заглавие: Сайт за коментар |
|
|
Сайта е на фирма за външна реклама. Изискването на клиента беше да бъде в монохромна цветова гама и да е възмъжно с най-оростен от страна на дизайн и елементи. Идеята беше да подава иноформация без да се натрапва дизайн. Интересно ми е да видя и вашите мнения.
http://www.pizaboard.com _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:41 pm Заглавие: |
|
|
- мисля че на 1024 не се вижда цялата навигация и контент, за сметка на една картинка, която за мен е безмислено извадена напред...., което май не е добре.
- грубо е като цяло
- вкарването на калиграфски щрифтове тука за мен е неуместно.
Тва в общи линии. За мен не е добре.
Успех, или там кавото се вика ... _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | - мисля че на 1024 не се вижда цялата навигация и контент, за сметка на една картинка, която за мен е безмислено извадена напред...., което май не е добре.
- грубо е като цяло |
И да добавя - много сухо и незапомнящо се. Да не говорим че флашът на първата страница ти е излишен с тази доста повърхностна анимация. Има и още дребни неща: като цветовете на овера на бутоните е лилаво, а като го селектираш става синьо и не се връзва; картинките са грубо обработени и тн...
Абе много работа имаш още за да стане като хората.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deepart

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Промених оверите на бутоните, но за съжаление по другите неща немога да правя промени вече. Като цяло наистина е сух дизайна, но така го изискваха.
За флаша в началото си прав, chono, ще го променя да е анимиран гиф. Ефекта беше точно зададен от клиента да бъде такъв.
За калиграфските шрифтове немога да направя нищо, защото логото и слогана не са мое дело, а ми бяха подадени в този вид. Като цяло този тип шрифт не се връзва с типа дейност на фирмата, но това е мое мнение.
Благодаря Ви за мненията! _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Да, доста по-добре седи сега овера. Оня лилав градиент беше просто ужасен.
Колкото си успял толкова си променил.
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:36 pm Заглавие: |
|
|
kato cqlo hich ne mi haresva. moga da pisha dulgo zashto, no kakto stava qsno ne mojesh /ili ne iskash/ da go pipash generalno, a spored men trqbva generalno da se opravi havata zashtoto sega stoi postno, momohromno, skuchno i grubo. kakto i da e. eto neshto malko pone: na http://www.pizaboard.com/clients.html# opravi linkovete v skobite da sa podchertani ili sini ili s nqkakva jvuchka che vobshte ne stava qsno che sa linkove. na monohromniq frontpage banera na WebCouner ti e aktiven kato element pochti kolkoto logoto na samata firma. tova edva li e dobre. tozi billbord e na put da padne vseki moment: http://www.pizaboard.com/blagoevgrad/7a.html
mojesh da poopravish malko snimkite vse pak. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|