Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 4:19 pm Заглавие: Вдъхновението... |
|
|
Няма го! Отиде си!
Четири илюстрации имам да правя още, и сценарй да измислям, пък немога...И краен срок има...И днеска 20-ти, а той на 28 (крайния срок, де)...И тия илюстации дет са готови никой не разбира за кво става въпрос...И хората тъкмо ми вдигнаха заплатата, пък аз ще се изложа...И ми се крещи недно такова, незнам що...И съм гладана...И как се изложих днеска...тц,тц...
И...бе гадна седмица тая |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Vse ki nov sezon e taka mani i darji dalgo, a za marzela da negovorim.
nprao ti vlizam v polojenie _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
А!
И като измисля сценария, ако го измисля(не че имам избор да не го) трябва и да го нарисувам...
Да ли от сезоните верно?... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 4:46 pm Заглавие: |
|
|
ami pri men da, no marzela e po losh toi voobshte ne se vlia ot sezon postoianna velichina sie _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 8:52 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | ami pri men da, no marzela e po losh toi voobshte ne se vlia ot sezon postoianna velichina sie |
Хайде сега. :) Мързелът е съвсем различно понятие от "твочреския запек", както си го наричам. Едното е съзнателно, докато другото не е.
ma4u4a, и аз често изпадам в такива положения. А фактът, че скоро са те повишили, само повече те изнервя. В такива случаи най-добре действа switch off за ден или два. Ако ще и цяла седмица да кръжиш тревожно, няма да измислиш нищо от нерви. Почивката и мисленето в друга посока са един мозъчен Дуфалак.
Така... ще ме извинявате за тези цветисти примери. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Окт 22, 2005 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Това го знам, ама няма време за двудневен Дуфалак(кака пък точно за него се сети:) ) там е лошото, че все преди крайниа срок ме втриса или както ти би казал "запича";) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|