Graphilla.com :: Преглед на тема - turtle - wip

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

turtle - wip

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vlad74

МнениеПуснато на: Съб Окт 22, 2005 9:38 pm    Заглавие: turtle - wip Отговорете с цитат

ranen wip. Triabva da narisuvam texturata na kojata, shushto shlema i obuvkite.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
4oki

МнениеПуснато на: Съб Окт 22, 2005 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobur start, siguren sum che nakraq shte izglehda perfekten!
Върнете се в началото
4oki

МнениеПуснато на: Съб Окт 22, 2005 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nqkolko idei:

Izdui cherupkata otpred, texturite ne vinagi spasqvat polojenieto. Opravi liuspite, znam che si z brush maniqk, neshto normal map jiji biji, shte izglejdat mnogo po-cool s obem. Ako che e leko cartoon kostenurkata, mnogo detail moje da vkarash v mucunkata,bruchki, vlechugovi koji, shte stane mega dobre.
Mrusotiq, draskotini po kaskata shte i doidat extra. Ako vkrash muskulatura tuk tam pak shte i doide diushish; na krachetata, malko ramenca, dori veni na kulturist ako se poluchat dibre. Obuvkite sa ti mnogo ploski na prustite, osven ako tova ne e tursen efekt. Razdalechi malko krachetata, shtoto ne sa mnogo ok sprqmo shirochinata na ramenata. Spored men.
I malko poveche detail v texturkite, tova s cherupkata si e blagodatna tema za texturirane, a ti si q zapochanl veche, taka che po tozi nachin moje da stane po-interesno:) Pomisli kak shte izglejda s obemni liuspi taq kostenurka?:)
V tova koeto pisha nqma gram zaqjdane, prosto az bih go napravil taka, moje puk da te podsteti za neshto. Do tuk e extra kostenurkata. Uspeh Vlad_74!:)
Върнете се в началото
vlad74

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 3:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi za suvetite 4oki. Vuobshte i ne mi e minalo prez uma che se zaiajdash.
Kolkoto za obema na luspite sum go predvidil.Daje sum narisuval otdelen bump map. Sega risuvam color map.Ako ne mi haresva rezultata shte narisuvam i specular ako tribva. Razbira se shte vkaram detail v glavata. Prosto ne iskam da prekaliavam s bruchkite i relefnostta na kojata. Ako kojata e mnogo relefna i sbruchkana shte i predade po surov vid.I tia tribva predi vsichko da e v cartoon style. Prosto taka mi e poruchana. Tova ne e moi sobshtven project. Prosto v toia sluchai ne se tursi goliam realizum.

I pak - mersi za suvetite. Ako chevek se vslusha v suvetite na drugite i razsujdava v/u tiah samo moje da specheli.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети