Graphilla.com :: Преглед на тема - лого: pr green advertising

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

лого: pr green advertising

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
belequen

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 6:20 am    Заглавие: лого: pr green advertising Отговорете с цитат

Аз не да се представям, ами за съвети и препоръки по таз разработка.
За фирмата няма какво повече да се каже от заглавието й, съжалявам за хит.бг, но пък благодаря предварително за коментарите (ако се появят някакви изобщо :) ).

визитка+бланка (или обратното)

P.S> Дори съм пропуснал едно дабълЮдабълЮдабълЮ :/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bicubic

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2005 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дори след много взиране не можах да схвана идеята зад зигзагообразната фигура със спиралата, не ми прилича на нищо и нищо не я свързва с pr...
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Пон Окт 24, 2005 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

taia gitka vutre v kruga ne ia razbiram. ti shte kajesh kakvo e. a i triugulnite vulni sediat dosta "nie ne sme ot tuk". dai drugi idei.

¬ƒŒ
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Окт 24, 2005 10:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

това, извинявай човек, ама прилича на оплодена яйцеклетка =)
също за типото хич не съм убеден че е правилният фонт това.
за цвета също

не се заяждам, просто "нов вариант" ми звучи като най-доброто предложение

успех =))
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пон Окт 24, 2005 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз не разбирам тая зиг заг врътка. Въобще не разбирам идеята. Не съм от мастерите на тая тема ама... не бива еле пък за pr advertising. Не звучи добре тая работа. Неразбираемо лого, неразбираемо послание... а какъв ще бъде моя pr или advertising? Успех
belequen

МнениеПуснато на: Пон Окт 24, 2005 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо благодаря на всички ви.

Въпреки че съм съгласен с голяма част от забележките, то клиентите доста са си харесвали този вариант, та се налага да мисля в насока "подобравяне на вече съществуващото", колкото и "нов опит" да звучи като добра идея.

За шрифта и аз не съм сигурен. Но като цяло и не разполагам с много алтернативи, а с платени фонтове - съвсем. :/
Цветът си е това.

За съжеление подозренията ми за "нечетливостта" на идеята се потвърдиха. Все пак малко повече за самата идея:
В основата на логото е залегнал растежът като процес и понятие, препращаш към дейността на всяка пр агенция, а именно - да осигури израстване на клиента си.
Оттук следва зеленото, оттук и "порастването" на сферата.

bite, в този смисъл си много прав в асоцияцията си с яйцеклетка, макар че сега като го спомена, и аз не мога да спра го виждам по този досаден начин :)))

Джиджавката би трябвало да представлява нещо средно м/у отблясък и хуманоидна форма, в която всеки да открива какъвто персонаж сметне за добре. Това беше съвсем работен стадии, в завършения вариант трябваше да е доста по-хуманоидна формата, но отново поръчителите много си харесаха точно тази - приличало им на вещица, много се кефели да има вещица в логото. Това, че 98% от земното население няма да я разпознаят като такава явно не ги притеснява, твърдят, че не искали логото им да бъде "открита карта" за всеки, било чудесно да има и елемент на загадъчност.

The_Cat, не знам какъв ПР ще правят с тази загадъчност, нищо от изброеното не е и в оправдание на моето изпълнение, просто факти.
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Вто Окт 25, 2005 4:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

men tova koeto mi pritesniava e 4e v sferata si nabutal edna mnoog uglovata forma koiato kato 4e li se izmu4va v neia. spored men za da se polu4i triabva da zaoblish vsi4kite ugli, ta hem da e kato otbliasuk hem kato lifeform...

puk klientite shtom se kefat ne se kahuri... tehnia kusur e nashe stastie:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети