Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LooseCannon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 6:56 pm Заглавие: Re: По-нови работи от мене |
|
|
LooseCannon написа: | Ето 2 несхта които нарисувах в4ера, не очаквам да ви харесат щото стила ми не е много добур |
Tuk mi se 6te da te popitam v tvoi stil..TI KOVESH LI SE? ZA 4II 4EP SI GI RYGNAL, KATO SAM ZNAE6 KAKVI SA...no 6te se vyzdyrja i nqma da go napisha
maitap da stava
Stella Rulz! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Po4vate se poe4e da mi ubivate jelanieeto da se zanimaam v toq forum. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Слушай нокса момче той може много да ти каже шото мноо знае.
А тез... неща да ги изчезнеш и да не се връщаш тука докато не си изрисувал 5 тетрадки. Тука "в тоя форум" никой не ти мисли злото.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LooseCannon

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 8:02 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | Слушай нокса момче той може много да ти каже шото мноо знае.
А тез... неща да ги изчезнеш и да не се връщаш тука докато не си изрисувал 5 тетрадки. Тука "в тоя форум" никой не ти мисли злото.
Успех! |
Mersi za haplivite suveti.
Purvo ne risuvam po tetradki, imam si lista.
Vtoro nikoi nqmam namerenie da slusham ot toq forum poe4e.
Treto : I hilqda neshta da narisuvam nqma da se vrushtam, shoto ste zaqdlivi, kapish!!!!
Shtot i az moga u risunkite da mlatq s photoshop, ama imam namerenie da staam hudojnik i da si razvivam o4ite a ne da gi vadq v monitora, ne kazvam ni6to protiv nikoi, no NE ME KEFI FAKTA 4E OSHTE OT NACHALOTO SI4KI SE ZAQDOHA S MENE I PO4NAHA DA SE EBAVAT. Tai 4e respekt kum Velinof i Kyzmi4 i StellaHeaven i kam nikoi drug.
Koito ne mi se kefi da si gleda rabotata.
Ai sas zdrave i USPEH. _________________ You can fool some people some times, but you cant fool all the people all the time. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Нед Окт 23, 2005 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Аре живи, здрави..... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 12:23 am Заглавие: |
|
|
Iskrenno se izvinqvam za porednoto ubito jelanie, na 4ovek deto moje hem da stane hudojnik, hem da buha photoshop v/hu kartinki:( Syjalqvam, no sym takyv - ubietz na byde6tite svetila na rodnoto i balkansko izobrazitelno izkustvo i artisti4na misyl! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 12:33 am Заглавие: |
|
|
LooseCannon написа: | Bicubic написа: | Слушай нокса момче той може много да ти каже шото мноо знае.
Успех! |
Purvo : СВИН
Vtoro : ГРУХ
Treto :ПРЪЦ
Shtot : БАУ-БАУ
Ai sas zdrave i USPEH. |
.... и на теб. И слушай НОКСА момче, да не забраИш :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 3:16 am Заглавие: 8) |
|
|
Alf e 4oveka! _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 3:24 am Заглавие: NB |
|
|
poneje temata s Bicubic e zakliu4ena iskam da go pomolq da predstavi avtoportret s podpis.. snimka s priqteli.. i liubima igra4ka kato e bil maluk _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 7:57 am Заглавие: |
|
|
То аз мога ма защо?? За да ме гониш да ми обясниш какво мислиш за некои не много мили думи във форума ? Анонимност, човече, анонимност. Впрочем на прощъпалника съм си бил избрал книга, иди разбери. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 9:57 am Заглавие: |
|
|
абе Вие двамата, що просто не си уговорите една среща на някой пясъчник и да си поиграете хубаво, вместо да ни занимавате с глупости??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|