Graphilla.com :: Преглед на тема - Argus

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Argus

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Amateus

Местожителство: Ruse

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 1:55 pm    Заглавие: Argus Отговорете с цитат

Towa e moeto uchastie w 3dluvr syshto pyrvo na 48 miasto sym :(,

I druga proba:
http://photos.yahoo.com/bc/amateus74/vwp?.dir=/3d&.src=ph&.dnm=Argus2.jpg&.view=t&.done=http%3a//photos.yahoo.com/bc/amateus74/lst%3f%26.dir=/3d%26.src=ph%26.view=t

Malko biah obyrkal krainia srok s 2 dni poveche , ama da si kaja chestnichko i towa niamashe da mi stigne da go naprawia kakto si go predstaviah.
Dawaite kritiki i mnenia.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Christo

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ти е честито сефтето ;-)))
- Критика:
1. Липсва детайл - мускули, вени....
2. Позата - стои като недоработено и в Initial State ;-))
3. Очите нещо...баш....
За текстури и осветление няма да се заяждам - има си хора и за това.
Но важното е, че си се престрашил да участваш... за мен първия ми Contestв 3dluvr има силна сантиментална стойност ;-)))
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tai kato nikoga ne sam u4astval v nikakvi Contests skromno shte se saglasja sa Christo , malko detail4eta i cakni po toja mnogoo4ko she go udohotvorjat vednaga :))
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo kefi texturata man,osobeno kak se e poluchilo na vrata e ubiec,ako mojeshe navsiakude da go napravish takuv materiala mislia che shteshe da e po dobre...na torsa veche gubi detail i kontrast i stava niakakva zamazana...osven tova ochite ti niamat bliasuci ili po skoro imat no imam chustvoto che sa narisuvani na texturata...pozata e qsno che e initial state i ne si imal vreme...Backgrounda kefi i spored men triabva da otdelish vreme da zavurshish scenata zashtoto shte stane adski gotin image:)Pak - vrata e ubiec:)mnogo materialno
Christo

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вземи го завърши, човече, пък аз ще довърша моя минотавър (който засега само глава си има, милият)... и ще им уредим един рунд.
Върнете се в началото
4oki

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobar model s gotini texturi, bravo!
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2003 9:11 pm    Заглавие: Айде и аз... Отговорете с цитат

първо. поздравявам те с това, че си се решил да участваш и си успял да намериш времето да направиш и тази картинка. аз лично имах желанието, темата страшно ми хареса, исках да направя един кентавър... но. за съжаление останах с добрите намерения и кратък research.

второ. радостно е, че имаме някакво "относително добро" участие в 3DluVr-a, т.е. от няколко месеца съм забелязал, че участват по 4-5 човека българи.

а сега, малко критика. съгласен съм с нещата, които са написани по-горе. поза, идея, модел, текстура - просто не са завършени. едно от нещата, които ми правят впечатление са зъбите и тези костички на гърдите - много са чисти. да, виждам че са жълти, но са чисто жълти, няма мръсотия. това важи и за цялото нещо. кожата си изглежда кожа, просто е тъмна, но няма мръсно по нея. според мен мръсното е много важно и вкарва много голяма доза реализъм. помисли си малко как живее туй чудовище, как ходи, дали се мие въобще и какво яде. от там и ще ти дойдат някакви идеи с какво може да е изцапано. кръв, кожа, сажди, какво ли не.

и накрая - наистина ще е хубаво за теб да продължиш работата си и да завършиш картинката. и един съвет от мен: по-хубаво е да се хванеш сериозно още една седмица, ама нощем, мъчи се и т.н. , но завърши. защото ако отлагаш във времето, накрая ще архивираш проекта на CD и край с него.

Айде, чакаме нови корекции. Успех!
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Мар 29, 2003 1:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami drugite sa ti kazali dosta, taka che gi poslushaj. Samo na men neshto mnogo blizko tova chudovishte, zashto ne otdalechish camerata. Inache evala za uchastieto.........A da ti kaja i az kato se predstavih za pyrvi pyt v luvr-a bqh pak 48-mi, ama ne se otkazvaj..................hajde zavyrshi go:))))

P.S. Abe naj-qko e da se bashka prez noshtta......:)
Amateus

МнениеПуснато на: Съб Мар 29, 2003 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi nai-veche za kritikite, Naistina ne e dowyrsheno niamh nikakwo vreme - cialoto teksturirane e za 1 den i mi e pyrwoto, Apuk za pozata .... znachi triabwashe da sochi kym kamerata wse edno che e widial nikogo, ama mi ostawaha 3 chasa i nai-nakraia naprawih niakakyw opit da swia prystite na rakata za da hwane edno kopie - kakto e na originala i towa mai beshe nai-goliamata mi greshka.Sigurno shte se vyrna kym nego da go dovyrsha i shte prebie minotawyra na Christo :P (tnx za sywetite man)
Amateus

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami baia vreme mina i se hwanah da si pooprawia malko Argus - texturata e izcialo nowa imam oshte malko rabota po neia , ama mislia che veche dolu-gore stawa za pokazwane, eto go:

ili ako ne se vijda eto go v yahoo:

http://photos.yahoo.com/bc/amateus74/vwp?.dir=/3d&.dnm=argusWIP.jpg&.src=ph&.view=t

Daite mnenia, osral li sym go ili e po-dobre, predlojenia.Ste se radwam da chuia kakwo mislite!
north

Местожителство: Austin,TX

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Na men modela dosta mi haresva,teksturata sushto e mnogo qka,no za momenta ochite vse oshte sedqt malko izkustveno.Provurhnostta na okoto e vlajna - trqbva da ima poveche otblqsuci a ochite po torsa ( pone v tazi poza) mi izglejdat malko ploski

Pozdravi : north
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 7:30 pm    Заглавие: >>> Отговорете с цитат

>>> Уникалното при този монстър доколкото знам са очите му>>>
а при този модел точно те са най-лоши/особено върху гърдите/.
Наистина вземи да ги оправиш, щото развалят целия ти модел.
>>> Иначе е много по-добре от първия вариант.
Toshiro

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и на мен очите ми направиха впечатление - стоят малко като текстура (като na lowpoly model). между другото - на 1вия рендер(който би трябвало да е по-стар) сякаш изглеждат по-добре, по обемни.
а можеш ли да покажеш картинка с по-голяма резолюция - текстурата на тялото изглежда страхотна, но не може да се разгледа добре на 400х300 :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az pyk mislq, 4e na 1 model texturata e po-hubava, po-estestvena e, tazi e mn relefna, i ne pasva na anatomiqta..1-vata ne beshe mn relefna, no e po-podhodqshta za tozi model... trqbva i prosto po-dobre resolution....
a pyk kolkoto do o4ite, osven 4e trqa sa opraqt, hubavo e da opraish i vejdite, da stane malko s po-strashno izrajenie... taka e maaalko u4uden :)) ne strashen
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Amateus

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 9:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tezi ochi naprawo.... , naprawih gi po tozi nachin shtoto togawa imah ogranichen srok , i sega si bera gaileto, na pyrwia model sa obemni no sediat kato kopcheta ta zatowa na wtoria sum gi pospleskal malko ama iawno veche izglejdat kato perdeta :( , madcap (tnx) mi dade ideia kak da gi pooprawia taka che se nadiawam na sledwashtia post da bydat po-dobre. i po bumpa shte se buta oshte.
Amateus

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Toshiro написа:

а можеш ли да покажеш картинка с по-голяма резолюция - текстурата на тялото изглежда страхотна, но не може да се разгледа добре на 400х300 :)

Kartinkata e po-goliama rezolucia ama yahoo sa reshili kato spodeliash snimki da te ogranichawat na 400/300 - kofti, ako naistina iskash da ia widish po-goliama moga da ti ia pratia s mail, niama problemi :)
atmos

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2003 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

E vijdam 4e ve4e sa te pohvalili i az 6te se vuzdurja da ne stava banalen.
MIsla 4e triabva da se vsul6a6 v suvetite na NIxon otnostno texturite. Pomisli kak tova ne6to jivee i v kakva sreda i estestveno kak tia interaktva s nego i kakvi sa posledstviata ot tova ( mnoo ita stanaha :).

Otnosno modelinga 6e postne6 li edin wire da vidim ko 6to ?

vse pak bravo
Amateus

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami towa e krainia rezultat poveche niama da go butam :) :

I wire:

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети