Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 3:08 am Заглавие: Мебели |
|
|
Предварително се извинявам за неугледното изпълнение, аз самият точно в момента много се дразня на няколко дзвъчки.
На клиента ще предложа три варианта - става дума за фирма за производство на мебели, проектиране и обзавеждане на интериор. Пълен затворен цикъл. В момента не са завършени напълно, клиента ще ги погледне утре за да ми каже по кой вариант да си налягам парцалите за примерни визитка, папка, бланка....
При все че виждам грешки, няма да е лошо да кажете впечатления и съответно хората с повечето мозък и онази голямата фуния ....така де :)
напълно готови шрифтове не са ползвани.
Фурнитурето/мебелна къща надписите са фигуративни. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 3:31 am Заглавие: |
|
|
Чак в последния вариянт разбрах, че се казва 'Монина', а не 'Тонина'.
На 1-вия вариант, БГ - Ники, тва не е българско 'м' човече :)
Нещо никое от предложените неща не ми допадат... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Ako tryabva da si izbera ot predstavenite :) -> #2 _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:05 pm Заглавие: |
|
|
и мен 2 ми харесва ама "н - тата" на БГ варианта нещо не ми се връзват |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Rage е гаден фонт за пипане........ аз лично бих го загладил преди да правя корекции и кирилизации :))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 2:42 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Rage е гаден фонт за пипане........ аз лично бих го загладил преди да правя корекции и кирилизации :))))) |
Причина да ползвам шрифта е именно усещането за мацанко:)
Както и да е тя си хареса вариант 2 и 4 (!?!?!?!?!?!!!!!!)
Предварителните идеи бяха
1ви вариант - "средностатистически" полуръкописен (не твърде свободен, не твърде строг) щрифт с акцент на О - то. В него символа на искра , тоест идеята, която прави пълен оборот - от идеята да изпълнението(затворения цикъл). М-то в кирилицата ще ме довърши, не се налага да ме мъчи повече :)))
2ри вариант - по(кхм кхм...) арт - двете дъги символизират усещането за пространство - като в кръгла стая
http://world.std.com/~hmfh/MCpav8.jpg
И съответно момента на дизайна "в движенията на четката" във този интериор.
3ти вариант - инженерно технически - буквите представляват опростени схеми на мебели - М крилца на гардероб N - масичка, H - стол
4ти - вариант - баласта _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 2:42 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | Чак в последния вариянт разбрах, че се казва 'Монина', а не 'Тонина'.
На 1-вия вариант, БГ - Ники, тва не е българско 'м' човече :)
Нещо никое от предложените неща не ми допадат... |
В третият вариант кирилското пак не е М _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|