Graphilla.com :: Преглед на тема - наградата за най-забавен работодаел отива към...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

наградата за най-забавен работодаел отива към...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2006 8:54 pm    Заглавие: наградата за най-забавен работодаел отива към... Отговорете с цитат

Ето едно писмо от днес което ми пратиха :)
Страаашна жена казвам ви !
Кратка предистория:
Една позната урежда дъщеря си пробно във варненската фирма JobsNavigator. В следствие разбираме че г-жа Магдалина Илкова - управител на фирмата май не е много наред с главата :)
Това както и да е, в един момент споменатата по-горе "дъщеря" и писва и напуска. Заплата Йок, пари дадени от майката на ръка към Илкова за да се предадат на дъщерята ("дай и тези пари като се върнеш във Варна") Йок. Дотука ясно - луди колко щеш.
ФИЛМА почва когато онази почва некви луди изпълнения по телфони и електронни писма. Едно такова сега го чета и падам от хилеж. Бъдете сигурни че от написаното в писмото аз лично мога да ви уверя че няма един верен факт! Уникално е какво измислят работодателите за да не дават пари:

....vij kakvo mi e pisala i adresa i m_ilkova@abv.bg, s dolna 4erta e mejdu m_ilkova, a eto i pismoto i

Neznam za koia se mislite,i nakakvo otgore.
Vie ste bila naiasno sas zdravoslovnoto sastoianie na da6teria si i zatova taka aktivno lobirate ia urejdahte.
Az sam neveroiatno korekten rabotodatel,niamam nito 1 den,zabava na zaplati ili usigurovki.Vinagi sam pomagala na slujitelite si,dori sam im gledala i lekuvala decata pri nujda,pomagala sam s pari,drehi,firmenite uslugi za tiah sa bezplatni.Az sam edinstvenata firma za nedvijimi imoti,koiato naznachava rabotnicite si na postoianen trudov dogovor,otgovaria6t na dlajnosta im osiguritelen minimum- proverete,naprimer kak e v Adres ili niakoia dr.firma v bransha- v nai-dobria sluchai- 40 chasa mesechno!
Shto ne opitate dashteria vi da otide v Adres a vie posle da se darjite s tiah taka kakto sega s men?
Prodaljavaite da me hulite i obijdate.6te vi opi6a vav vestnicite i 6te podam jalba v MTSP,prikrepena s drugi pisma na prednite rabotodateli na "Mim" .Zapazila sam vi vsichkite pisma,kartichki i drugi,zaedno s dokumentite koito v razstoianie na 1 mesec,"Mim" taka i nedonese v ofissa .
Vmesto da se izvinite i da se zasramite ot povedenieto na dashteria si vie zlobeete i se zakanvate.
Komputarnite mi umenia sa dotam,che da svarsha rabotata i na dashteria vi,koiato nedoide nito vednaj na rabota v ugovorenoto vreme,nito se saobrazi s koeto i da e iziskvane vav firmata.Za isteriite na dashteria vi ima 5 choveka /ednata jena e na 60g,na neia mojebi 6te i poviarvate,drugata e advokat/ ejednevni svideteli,edin ot koito napusna zaradi neia.Dokladni za povedenieto i ima ot trima ot tiah i edna ot klient.I tiah li 6te zaplashvate i manipulirate,vmesto da priberete dashteria si i da ia lekuvate?
V poslednite mi dumi,niama nito zloba,nito nasmeshka,samo bolka i zagrigenost.Sled kato taka se darji v kolektiv i pred klienti,kak li se darji v obshtestvoto?Az ne sam vinovna za zdraveto na Maria,nito za neinoto vazpitanie,za6to si go izkarvate na men?

Ocenila sam vi kato mnogo priaten i inteligenten chovek,zagrijena maika,nemoga da si obiasnia isteriite vi ot poslednite 2 sednici ,ne vi otiva na polojenieto i pretenciite.Edinstvenia rabotodatel sam koito vednaga e podrisal dogovor s da6teria vi i kato dete ot drug grad sam i otdelila vnimanie i tarpenie.
Vmesto da rovite i da pravite mrasotii na horata elate i vijte da6teria si kakvo pravi.
Kazah i da doide da si vzeme tr.knijka,ne doide,sega napi6ete donos 4e ne ia davam.Adresa na CV-to ne e istinskia i adres kade da ia izpratia,triabva da se razpi6e v knigata za tr.knijki.
Zasramete se i se pogrijete za Maria

мисля ...тва е истински талант...литературен... да не ви се случват такива работодатели де .
jozef

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мъка, мъкаааа !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо ли тази сцена съм я виждал същата, но с друга "бизнесдама", от друг град и в друга сфера... :\ И навяскъде, вместо да се защитят, те нападат. Леле, навсякъде са еднакви! Като отворят едни усти, ще те изкарат виновен за глобалното затопляне, но няма да ти платят дори и 160 лв.

Ники, раздуване навсякъде е начина. Като посмее някой в Google да потърси за въпросната дама, ще види много неща.

Може някой да се чуди "как така все плюете работодателя, а не мислите, че служителят може да е проблемен?" Ами който си е имал личен опит с подобни, просто си личи по стила на писане и думите, които се използват. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Съб Фев 11, 2006 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prava e jenata - zabava na zaplati ne moje da ima. Edin den zabava na zaplata - posle cql mesec glad:)

No ina4e gramotnostta e zavidna...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети