Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 3:17 pm Заглавие: дойде и моя ред! |
|
|
23:40 / 06.11.2005 Навън е тъмно и тихо. Аз съм си вкъщи в стаята е топло и за фон върви някакъв филм по Нешънъл Географик, по това време обичайно съм пред компютъра. Бях се захласнал да разглеждам разни картинки на Лего коструктори... Рових им из сайта.. до тук всичко си беше нормално ... Освен да разглеждам обичам и да върша нещо като съм си пуснал Илюстратора и си цъкам... И точно когато преминавах от мозилата към Илюстратора (АЛТ+ТАБ) (за по удобно съм си нагласил 5-тиа бутон на плъха да ми е суйч) се сещам че ще е много яко ако сменя Е-то на LEGO с О.
Веднага отивам на брандовете на света и си намирам вектор на логото. Радостен от хрумналата ми идея веднага се залавям да я реализирам и впоследствие от гордоста ми за проявената креативност решавам че това ще е новият ми аватар :))) Отне ми няколко мин. да направя всичко... след което доволен реших че е време да се отдам на заслужена почивка (ма яко се изморих :))) ).
11:15ам / 07.11.2005 В офиса съм. Навън е слънчево. Пускам си сутрешния брой на ГРАФИЛА. Оп, прайвът месидж. Я да видим... BSC System написа: | bate ae dai saita ot deto si vzel avatara, che go tursa ve4e vtora sedmica. Analog neshto tam beshe...mersaj |
Ъъъ, какъв сайт бе бате... тва снощи съм го брейнстормнал.. идеята си е моя не ми казвай че си виждал нещо подобно??????
13:35 / 07.11.2005 Навън все още е слънчево, но на кого му пука!!! туу лейт ... BSC System написа: | bate po losho e ot podobno, sushtoto e :-\ takiva neshta i na mene sa mi se sluchvali, ama go prejivqh [= |
Е, как можаха..#$@*#&$!!! ае ходи доказвай че аз съм си го измислил!!!
14:11 ... все още немога да го преглътна....
20:30 ... в знак на протест ще си върна стария аватар!!! ( а си мислех да си го слагам в "портфолиото", че и на сплаш за сайта ми...пхехх :((( ) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Мдааа, кофти късмет
http://analog.sys.is/ _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 6:44 pm Заглавие: |
|
|
Аре... на теб ще ти повярваме! :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 6:58 pm Заглавие: |
|
|
нестава въпрос за това... по скоро ми е кофти, че немога ди си го ползвам като мое... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Ное 07, 2005 7:37 pm Заглавие: |
|
|
hodi sea razpravai che nemash sestra .... :)
kofti da go e...
i az taka sam psual _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 10:58 am Заглавие: |
|
|
с тебе сме [= |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
Понякога творчеството ни се повлиява от случайно видяни обекти, събития, картини и т.н.т., които дори не сме запомнили съзнателно и никога няма да си спомним дали и кога сме ги видяли. На мен лично ми се е случвало много пъти да се изненадвам че разни идейки които съм имал за спец ефекти например, след време ги виждам реализирани някъде, но най-вероятно съм гледал трйлър или незнам си какво. Така че има някаква вероятност да си бил повлиян от този символ, без да пазиш спомен за него и да се е получило. Не виждам друга причина за толкова еднакви символи. все пак става въпрос за едно към едно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 11:21 am Заглавие: |
|
|
май много се изложих с горният ми пост...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:56 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Понякога творчеството ни се повлиява от случайно видяни обекти, събития, картини и т.н.т., които дори не сме запомнили съзнателно и никога няма да си спомним дали и кога сме ги видяли. На мен лично ми се е случвало много пъти да се изненадвам че разни идейки които съм имал за спец ефекти например, след време ги виждам реализирани някъде, но най-вероятно съм гледал трйлър или незнам си какво. Така че има някаква вероятност да си бил повлиян от този символ, без да пазиш спомен за него и да се е получило. Не виждам друга причина за толкова еднакви символи. все пак става въпрос за едно към едно |
Аз пък, бях измислил идея как да стана милионер /поне за БГ/ и даже си повярвах - ама ЧЕСТНО ти/ви говоря...даже бях я обсъждал с брат си. И сядам една събота да зяпам поредната Prum-Stuff Боза /made in USA/ и ПАДЛАДЯХ, като си видях стоката във филма... УЖАС...!
Както беше казал някой си - Еднакви идеи осъняват различни хора, по различно време, без те дори да се познават... май има нещо вярно в това....! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 11:21 am Заглавие: |
|
|
тцтц... невър мок ъп а феймъс лого коз съмуан елс хес олдреди дън дис бефор ю, дет викат испанците
теа пичове от аналог са мноо добри ве! само ей тва са го изкопирали от наш'та нова телевизия, а? или обратното викате ще да е станало :-)
 _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 5:34 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | тцтц... невър мок ъп а феймъс лого коз съмуан елс хес олдреди дън дис бефор ю, дет викат испанците
теа пичове от аналог са мноо добри ве! само ей тва са го изкопирали от наш'та нова телевизия, а? или обратното викате ще да е станало :-)
 |
Нещото, което може да ме подразни също толкова, колкото писането на български с латински букви, е писането на английски с кирилски букви! :)
А за логото, не мисля, че прилича на Нова телевизия. Повече ми напомня за
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 5:50 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | Нещото, което може да ме подразни също толкова, колкото писането на български с латински букви, е писането на английски с кирилски букви! :)
А за логото, не мисля, че прилича на Нова телевизия. Повече ми напомня за
 |
посипам си главата с пепел и обещавам: никога повече! ;-)
не, не логото... това е някакъв кепчър (упса!), който напомня за заставките на нова - погледни телевизора довечера. може да помоля оскар да прати целия артуърк (оффф, пак са изложих) да сравним. мисля, че беше дискутирана вече заемката от ard (еее, нейсе!) _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 5:55 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | тцтц... невър мок ъп а феймъс лого коз съмуан елс хес олдреди дън дис бефор ю, дет викат испанците
 |
paranoiata ne e hubawo neshto - lekuwa se w bolnica, zashtoto horata, koito si mislat che neprekusnato nqkoi gi presledwa stawat opasni... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Това че нямаш мания за преследване не означава, че не те дебнат непрекъснато!" :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 3:43 pm Заглавие: |
|
|
така като гледам, импланте, загазваш... лего ше преследват злобно секви каунтърфийтъри и хора дето грубо се гаврят с логото им, че даже и не покзават уважение като споменават името им:
http://www.lego.com/eng/info/default.asp?page=fairplay
... бе не знам със сигурност щот ме мързи да го чета цялото ама сериозни изглеждат. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 3:56 pm Заглавие: |
|
|
еми... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
impanta shte da bude obezchesten publicno s lego tuhlichka nasred pickadili(y?!?!?) square - samoletnite bileti, kakto i 2 sedmici w Hilton London sa za smetka na lOgo... ops lEgo... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|