Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 11:55 am Заглавие: Маншон, Полуобувка и Мъхеста Брада |
|
|
Това е корицата за книжката, но още е в работен вариант (за това и няма запетайка в заглавието, но това сега го видях :))
Идеята е да не е съвсем като оригиналните рисунки от книгата на Ено Рауд, а характерите да си носят по-различно ... хъм... внушение :) Имам и по самата рисунка още малко неща да оправя, но като цяло ще е това. Ще ми помогнете, ако напишете по нещичко, мерси!
ето и още един вариант:
http://www.tonypetroff.com/preview/man6on_korica6.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:06 pm Заглавие: |
|
|
леле любима книжка;))))
Полуобувка нещо злобен ми се вижда(ама нещо не съм в кондиция днеска, може от това да е)
Ха ха мяма такава сова:))),само нещо неразбирам защо е по-светло около нея? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:14 pm Заглавие: |
|
|
много диво x) тия двамата лакомници само чакат глупавичкия да си свари брадата и веднага да му я налазят XD _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Не бе, той чай прави!
Кой не е чел книжката а?;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:17 pm Заглавие: |
|
|
кефят, само камиона нещо много на подвижна лавка прилича
друг е въпроса, че ми седи като кощунство страшно да се барат точно тези герой =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 12:49 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a - Ами като я препрочитах книгата и точно бях стигнала до момнета, когато Полуобувка беше излобял много на Мъхеста Брада, заради змийчето и сигурно за това се е получило така :)))
А за тайнствената светлина в гората... тайна ;)
bile - Ами не съм първата, която прави нови типажи... Книгата и преди е имала такива, сега просто се нуждае от малко освежаване ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Чудна е,наистина кефи на мах! Определено светлата рамка по скоро в горната част , от доло ми се струва доста активна,което отвлича вниманието от самата картинка,може и да не сам прав,нека другите да кажат, успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
gb - мерси :) за рамката... мда
трябва и нея да я помисля още...
Но все пак имаше критики (точно по слабите ми места ... за мръсните цветове и може би липсата на акцент) и за това с помощ от Велинов направих някои цветови корекции и сега се пръкнаха няколко варианта:
и малко по-светъл:
http://www.tonypetroff.com/preview/man6on_korica5_3.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Za6to na tipazite ti vse im suroveqt telata?? Tova li tursi6 ili prosto ne si se zamislqla? Vse edno sa murtuvci, bezkruvni. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2005 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Za6to na tipazite ti vse im suroveqt telata?? Tova li tursi6 ili prosto ne si se zamislqla? Vse edno sa murtuvci, bezkruvni. |
Ами да - винаги съм си ги представяла като мъртъвци :))
Честно казано - просто не ми стоят така... Може би на Мъхеста брада му е по-бледо лицето (което се получи в последствие... и ще се опитам да го пооправя) но руменките бузки на Маншон трудно би ги добил който и да е уважаващ себе си мъртвец ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|