Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:39 pm Заглавие: e x q u i s |
|
|
shte se pechata kum kraq na sedmitzata, taka che shte sum blagodaren, ako nqkoi izkaze mnenie po oformlenieto. Ima nqkoi greshki tuk kato tova 7, koeto ne znam zashto no se e podravnilo po edin nadpis.
Inache tova e predstavqne na sgrada (to se vizda :))).
 _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Колко тъмно е това синьо? Защо ми се струва, че може и още :)?
Qто се губи в лентите. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:13 pm Заглавие: |
|
|
"E" на първа стр. не е добре така с контур...може би със светлосинкаквото какъвто е цветът на Еxquis на 3 стр... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:36 pm Заглавие: .... |
|
|
Az mislya tochno obratnoto. Koricata spore mene e chudesna, samo v snimkata na sgradata v dvata gorni igila me draznyat edvam podavashtite se cherni oblacheta.
A v drugite stranici ne mi dopada che logoto e tolkova ogromno i tejko. I ne razbiram kakuv e smisala imeto na sgradata da e s nyakakuv Ala romantichen stil i otdolu s drug.
Sushto nomerata na stranicite mi se vijdat golemichki i to baya. Ako sa s takava golemina shte e mnogo po dobre cifrite da sa samo s kontur. Moje bi i za logoto vaji sushtoto. Ako iskahs se suobrazi s mnenieto mi, no az si padam po po minimalistichnite neshta i vuzduha proekta. Tuk ima nyakakva stranna smesica, koyato ako se pipnat detailite moje da stane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:38 pm Заглавие: |
|
|
i na mene mi haresva konturnoto E.. stoi efirno.. obache krie opasnosti... stiskai palci na pechataria jena mu da ne e v cikal. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:42 pm Заглавие: ... |
|
|
vsushtnost drazni me logoto kogato e tumno sinyo vurhu byalo i e po edro. Sega zabelyazah che vsushtnost navsyakude razmera mu e razlichen. Dolu pravish edna fasha s logoto . Ako shte ya ima spored mene tryabva da ya ima na vsichki stranici. moje da ne e absolutno ednakva navsyakude. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 7:19 pm Заглавие: |
|
|
текста на 1стр. е подравнен force full, а на останалите страници е left, аз съм фен на force full, ама ти може да си избереш ако искаш left и да си караш само с него в цялата книжка. също на 5стр. текста започва от нивото на снимката а на останалите страници от по надолу. съгласен съм със sunnyfrog, че номерата на страниците са големи. останалото ми е Ок. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 9:10 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 10:15 pm Заглавие: |
|
|
mnogo vi blagodarq na vsichki. Mnogo tzenni neshta mi kazahte, koito az vuobshte ne zabelqzvah. Shte se suobrazq s golqma chast ot neshtata, zashtoto sum absoliutno suglasen. Znachi ochakvaite skoro pak vkliuchvane :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|