Graphilla.com :: Преглед на тема - e x q u i s

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

e x q u i s

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SPIT

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:39 pm    Заглавие: e x q u i s Отговорете с цитат

shte se pechata kum kraq na sedmitzata, taka che shte sum blagodaren, ako nqkoi izkaze mnenie po oformlenieto. Ima nqkoi greshki tuk kato tova 7, koeto ne znam zashto no se e podravnilo po edin nadpis.
Inache tova e predstavqne na sgrada (to se vizda :))).

niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 2:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Колко тъмно е това синьо? Защо ми се струва, че може и още :)?
Qто се губи в лентите.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
SPIT

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 3:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napulno si prav....taka i shtqh da napravq :) radvam se, che go kaza
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"E" на първа стр. не е добре така с контур...може би със светлосинкаквото какъвто е цветът на Еxquis на 3 стр...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:36 pm    Заглавие: .... Отговорете с цитат

Az mislya tochno obratnoto. Koricata spore mene e chudesna, samo v snimkata na sgradata v dvata gorni igila me draznyat edvam podavashtite se cherni oblacheta.
A v drugite stranici ne mi dopada che logoto e tolkova ogromno i tejko. I ne razbiram kakuv e smisala imeto na sgradata da e s nyakakuv Ala romantichen stil i otdolu s drug.
Sushto nomerata na stranicite mi se vijdat golemichki i to baya. Ako sa s takava golemina shte e mnogo po dobre cifrite da sa samo s kontur. Moje bi i za logoto vaji sushtoto. Ako iskahs se suobrazi s mnenieto mi, no az si padam po po minimalistichnite neshta i vuzduha proekta. Tuk ima nyakakva stranna smesica, koyato ako se pipnat detailite moje da stane.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i na mene mi haresva konturnoto E.. stoi efirno.. obache krie opasnosti... stiskai palci na pechataria jena mu da ne e v cikal.
sunnyfrog

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 4:42 pm    Заглавие: ... Отговорете с цитат

vsushtnost drazni me logoto kogato e tumno sinyo vurhu byalo i e po edro. Sega zabelyazah che vsushtnost navsyakude razmera mu e razlichen. Dolu pravish edna fasha s logoto . Ako shte ya ima spored mene tryabva da ya ima na vsichki stranici. moje da ne e absolutno ednakva navsyakude.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
yazz

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

текста на 1стр. е подравнен force full, а на останалите страници е left, аз съм фен на force full, ама ти може да си избереш ако искаш left и да си караш само с него в цялата книжка. също на 5стр. текста започва от нивото на снимката а на останалите страници от по надолу. съгласен съм със sunnyfrog, че номерата на страниците са големи. останалото ми е Ок. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гарван

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 9:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SPIT

МнениеПуснато на: Сря Ное 09, 2005 10:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo vi blagodarq na vsichki. Mnogo tzenni neshta mi kazahte, koito az vuobshte ne zabelqzvah. Shte se suobrazq s golqma chast ot neshtata, zashtoto sum absoliutno suglasen. Znachi ochakvaite skoro pak vkliuchvane :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети