Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
requiem

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Тъй като няма голям интерес към един и без това малкото анимационни проекти (реализирани) в България, искаме да благодарим на хората проявили интерес да напишат така изчерпателни мнения (общо на брой 3).
Затова ще помоля моите уважавани колеги Bio и Bethoven, да споделят свойте впечетления във връзка с реализирания проект.
Благодаря. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Ура ! Още един отговор в тази тема. Направо изпаднах за момент в паника че няма да има интерес към нея. Но Уви ! Ми какво да споделя. Е... не е Mech Warrior или още по-добре манга или Орк (това е очевидно, в противен случай щяхме да имаме повече от 30-40 отговора), обаче гордо мога да заявя че си е наше и че добре поработихме както върху Pipeline-a така и върху себе си с достатъчно количество дюнери и Кола.( за Бетховен без сосове, моля ! )
Бетховен ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Без сосове?! Я пак? Кога Ахмет ми е зачел желанието да няма от проклетите сосове в дюнерите ми? Естествено е че всеки път ми спестява интелектуалното блъскане дали обичам сосове, и ми тура двойно едва ли не.... днеска най-пресен пример.
Та кво викате, в тая тема за рекламката трябва да става дума а? Ми... кво са... готино е. Има там нещо дето мърда. Иванчо, Марийка и... съквантиранта им... тройка за да няма недоволни. И са... като са трима... ще има и три мнения много ясно! Виш ако бяха 300 да се кълцат, тогаз форума нямаше да издържи на наплива от мнения. Така че... по добре да има форум без много мнения, от колкото да бъгне сайта....
хафте форум беееее _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:29 pm Заглавие: |
|
|
То за 300-а ни требе Massive ма май нямаме. Ванка ?
Специално за клетите ще наговорим Пепси и Кола да направят следващите си реклами я с Гигерчета, я с Оркчета, с Мацки силикончета че щом интерес няма , няма и Пепси кой да маа. Брех деа неуата маа. :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Нещо wire тва онова ? дори просто бла-бла ? Малееe, баси умрелките. Във форума на орландовци ше има повече отзиви. www.dead.orlandovtsi.morg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Wire - нема проблем, то това е най-важното.
То човек ако не види Wire-то как иначе ще разбере да ли е свършена добре работата.
Това е Hi-Res на момичето. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Абе линка дет си пуснал нещо не работи _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:02 pm Заглавие: |
|
|
e.. кви са тия триъгълници та се излагаме са. поне 2 пъти по-малко трябва да са. така и в Mill нема те земат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:26 pm Заглавие: |
|
|
хихи, кой се цупи бе кека :))) ние сме над тия неща, човече. просто се кефим на пълната липса на смисъл да се поства квото и да било. то тва се случва за N-ти път. Постваме само за да видим че няма никъв смисъл да се го правим. хехе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:52 pm Заглавие: |
|
|
ми то и от тва ...постване да видиш че не е хубаво да се поства :) има полза ... аз лично мисля че е хубаво да се поства - кой каквото може.. ;)) верно някой път за една ръка стават дискусии... ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ...
лично аз харесвам 3д анимацията и мисля, че и в БГ може да се направи нещо добро (вие го показвате)... бих се включил фор фрий ако има анимационен проект ;) сериозно говоря ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Ное 19, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ... |
Хора, много е весело всичко тва, с уайъра и всичко - евала за идеята, прекрасна оптимизация и наистина много се смях - оообаче не можете да накарате хората да постват ако не искат, не са на кеф и не им е дошло а и сте го пуснали сте го в четвъртък вечерта - няма как в събота да има много отговори....Няма да е лошо да пуснете и някакви шотове за хората с бавен нет, които не се наемат да теглят видео. Затова съм съгласен с Кеката, бъдете по търпеливи. И аз не виждам какво може да се каже и да се коментира много освен bravo!, особено за времето и броя хора, които сте работили по него. Свършили сте наистина прекрасна работа, с типажите особено - мислех да го пиша още вчера, но трябваше да тичам да не изпусна транспорта:D Хубаво е че има и хеви метал в цялата работа. С какво е рендвано? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:37 am Заглавие: |
|
|
може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаят? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:59 am Заглавие: |
|
|
Mutra написа: | може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаНят? |
Не разбра ли, че просто се забавляваме.
Недей да правиш интриги, моля те. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
Mutra написа: | може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаят? | Wow ! яко флейм във форума, а? Не се възбуждай толко. Споко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Mutra написа: | може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаят? |
E vreme beshe da ima i edin zaqdliv post... che tuko vish se narushila grafilskata tradiciq :P _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Цитат: | ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ... |
.... оообаче не можете да накарате хората да постват ако не искат, не са на кеф и не им е дошло а и сте го пуснали сте го в четвъртък вечерта - няма как в събота да има много отговори |
Джовка, не искам да карам никой нищо да коментира.
Ама някой все да мрънка как е мъртвило и как никой не пуска неща не върви особено при положение че го мързи да раздвижи лениви кунки и драсне един ред. А като го направи да е нещо мазно и лепкаво като " И са кво на колене ли да падаме ? " ми ако си зле и тва е единственото нещо коет мое ти роди устенцата вече си на колене ма не го знаеш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Az puk ochakvah mneniq ot Sinner i maceman... ama nqmat vreme da postvat... samo gledat.... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Az puk ochakvah mneniq ot Sinner i maceman... ama nqmat vreme da postvat... samo gledat.... |
Are da ne po4vate pak, PLZ .... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Бетховен с добро го писа това, но стига вече. Стана ясно че тук 3Д теми започват да се обсъждат едва когато престане да става въпрос за 3д. Когато започне офтопика хората се чувстват смели да пишат. Няма лошо, купон да става. Аре с мир и да ви върви гладко wire-a :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Ное 20, 2005 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Тук можете да видите темата, от която са отделени тези постове. Който държи да продължи тази дискусия може да го направи в тази тема, за да не флъдим 3д форума с не-три-де неща... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|