Graphilla.com :: Преглед на тема - ...за постването - преместени постове от 3д форума

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

...за постването - преместени постове от 3д форума
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
requiem

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като няма голям интерес към един и без това малкото анимационни проекти (реализирани) в България, искаме да благодарим на хората проявили интерес да напишат така изчерпателни мнения (общо на брой 3).
Затова ще помоля моите уважавани колеги Bio и Bethoven, да споделят свойте впечетления във връзка с реализирания проект.
Благодаря.
Bio

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ура ! Още един отговор в тази тема. Направо изпаднах за момент в паника че няма да има интерес към нея. Но Уви ! Ми какво да споделя. Е... не е Mech Warrior или още по-добре манга или Орк (това е очевидно, в противен случай щяхме да имаме повече от 30-40 отговора), обаче гордо мога да заявя че си е наше и че добре поработихме както върху Pipeline-a така и върху себе си с достатъчно количество дюнери и Кола.( за Бетховен без сосове, моля ! )

Бетховен ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bethoven

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Без сосове?! Я пак? Кога Ахмет ми е зачел желанието да няма от проклетите сосове в дюнерите ми? Естествено е че всеки път ми спестява интелектуалното блъскане дали обичам сосове, и ми тура двойно едва ли не.... днеска най-пресен пример.

Та кво викате, в тая тема за рекламката трябва да става дума а? Ми... кво са... готино е. Има там нещо дето мърда. Иванчо, Марийка и... съквантиранта им... тройка за да няма недоволни. И са... като са трима... ще има и три мнения много ясно! Виш ако бяха 300 да се кълцат, тогаз форума нямаше да издържи на наплива от мнения. Така че... по добре да има форум без много мнения, от колкото да бъгне сайта....

хафте форум беееее
Bio

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

То за 300-а ни требе Massive ма май нямаме. Ванка ?
Специално за клетите ще наговорим Пепси и Кола да направят следващите си реклами я с Гигерчета, я с Оркчета, с Мацки силикончета че щом интерес няма , няма и Пепси кой да маа. Брех деа неуата маа. :)))
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо wire тва онова ? дори просто бла-бла ? Малееe, баси умрелките. Във форума на орландовци ше има повече отзиви. www.dead.orlandovtsi.morg
Върнете се в началото
requiem

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wire - нема проблем, то това е най-важното.

То човек ако не види Wire-то как иначе ще разбере да ли е свършена добре работата.

Това е Hi-Res на момичето.
requiem

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе линка дет си пуснал нещо не работи
Bio

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e.. кви са тия триъгълници та се излагаме са. поне 2 пъти по-малко трябва да са. така и в Mill нема те земат.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хихи, кой се цупи бе кека :))) ние сме над тия неща, човече. просто се кефим на пълната липса на смисъл да се поства квото и да било. то тва се случва за N-ти път. Постваме само за да видим че няма никъв смисъл да се го правим. хехе
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми то и от тва ...постване да видиш че не е хубаво да се поства :) има полза ... аз лично мисля че е хубаво да се поства - кой каквото може.. ;)) верно някой път за една ръка стават дискусии... ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ...
лично аз харесвам 3д анимацията и мисля, че и в БГ може да се направи нещо добро (вие го показвате)... бих се включил фор фрий ако има анимационен проект ;) сериозно говоря ;)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Съб Ное 19, 2005 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ...

Хора, много е весело всичко тва, с уайъра и всичко - евала за идеята, прекрасна оптимизация и наистина много се смях - оообаче не можете да накарате хората да постват ако не искат, не са на кеф и не им е дошло а и сте го пуснали сте го в четвъртък вечерта - няма как в събота да има много отговори....Няма да е лошо да пуснете и някакви шотове за хората с бавен нет, които не се наемат да теглят видео. Затова съм съгласен с Кеката, бъдете по търпеливи. И аз не виждам какво може да се каже и да се коментира много освен bravo!, особено за времето и броя хора, които сте работили по него. Свършили сте наистина прекрасна работа, с типажите особено - мислех да го пиша още вчера, но трябваше да тичам да не изпусна транспорта:D Хубаво е че има и хеви метал в цялата работа. С какво е рендвано?
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаят?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
requiem

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mutra написа:
може би очаквате всички да паднат на колене и да ви се клаНят?

Не разбра ли, че просто се забавляваме.
Недей да правиш интриги, моля те.
Bio

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mutra написа:
Wow ! яко флейм във форума, а? Не се възбуждай толко. Споко.
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mutra написа:

E vreme beshe da ima i edin zaqdliv post... che tuko vish se narushila grafilskata tradiciq :P
Bio

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
Цитат:
ама то си зависи и кой колко свободно време има и дали му се пише, спал ли е редовно последните дни, какво е ял ... абе таквиз ми ти работи ...

.... оообаче не можете да накарате хората да постват ако не искат, не са на кеф и не им е дошло а и сте го пуснали сте го в четвъртък вечерта - няма как в събота да има много отговори

Джовка, не искам да карам никой нищо да коментира.
Ама някой все да мрънка как е мъртвило и как никой не пуска неща не върви особено при положение че го мързи да раздвижи лениви кунки и драсне един ред. А като го направи да е нещо мазно и лепкаво като " И са кво на колене ли да падаме ? " ми ако си зле и тва е единственото нещо коет мое ти роди устенцата вече си на колене ма не го знаеш.
Върнете се в началото
Bethoven

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az puk ochakvah mneniq ot Sinner i maceman... ama nqmat vreme da postvat... samo gledat....
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bethoven написа:
Az puk ochakvah mneniq ot Sinner i maceman... ama nqmat vreme da postvat... samo gledat....

Are da ne po4vate pak, PLZ ....
Bio

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бетховен с добро го писа това, но стига вече. Стана ясно че тук 3Д теми започват да се обсъждат едва когато престане да става въпрос за 3д. Когато започне офтопика хората се чувстват смели да пишат. Няма лошо, купон да става. Аре с мир и да ви върви гладко wire-a :)
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Нед Ное 20, 2005 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук можете да видите темата, от която са отделени тези постове. Който държи да продължи тази дискусия може да го направи в тази тема, за да не флъдим 3д форума с не-три-де неща...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети