Graphilla.com :: Преглед на тема - Edna risunka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Edna risunka

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zoo

МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 1:10 pm    Заглавие: Edna risunka Отговорете с цитат

Tursia mnenia ...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първия концепт ме кефи. Има материалност, детайл, добър обем, добра работа! :)
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 24, 2005 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бих казала - добър детайл!
Иначе ми е твърде натурен за моя вкус :-P
А и кожата му блести повече от самите доспехи!
Но иначе добре работиш с обемите (предимно на първия) лука е страшен ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И според мен първия е по-добър. На вторият ходилата му са прекалено малки(според мен) :)
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 1:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първия много приятен, само дето кожата му наистина свети малко в повече

втория, така като го гледам ми се струва че съвсем не е завършен =))
nub

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре детайла на дрехите ок, ама айде малко анатомиика. И не знам къв е тоя стремеж всичко да е мега фотореализъм. Ако ти трябва снимка снимаш, ако искаш хдри жулиш 3д, ролята на концепта освен информация и идея тря носи и зрънце емоция. Като рисуваш започвай от общото към частното, тоест недей да работиш шлема до детайл и после орнаментите и т.н. добавяй на всякъде. Мисли за осветление и сенки (ако трябва си драсни една стрелка да не забравяш от къде идва светлината). Топло - студено.
И не го светвай като снимка за паспорт:)))
Върнете се в началото
Poly

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципа на стремежа към фотореализма - Фотореализма не е само във фотографията (защото това е основен признак на фотографията). Интересното е като се опиташ да го достигнеш и постигнеш в другите сфери занимаващи се с визуална реализация - компютърната графика в кино, game индустрията и др.

Идеята тука явно е да гони реализъм, и то не такъв, та да вземеш снимка и да "жулиш" отгоре, а да рисуваш свободно свой собствен концепт за човешка фигура (като се почне от структура на тяло като дали е мъж, жена и какъв ще е warrior, archer, taylor т.н.) с дизайн на дреха върху му, както и целта да се покаже реализъм на реализация на материали като кожа, метал и т.н. близко до реалното, и то с помощта на четката. Това виждам аз тука.
Добър усет за материали, добри познания в анатомията и интересни идеи, поздравления!
Върнете се в началото
Zoo

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre e che nai setne se chuha niakvi mnenia :) blagodaria na vsichki deto sa videli i otgovorili :)
Върнете се в началото
Zoo

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i na mene vtoria mi e kato nedovurshen :)) no purvia si mi sedi ok stupalata sa malko zle no sledvashtia put she sa po dobre, i tova po skoro sa referensi a ne concepti
Върнете се в началото
Гарван

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За втория - имам чувството, че дясната му половина е флипната лява.
Освен това си мисля, че меча трябва да е по - къс...
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 9:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Purwiyat mnogo kefi!!! Mnogo hubaw composite bow!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много яки неща, чудя се как не сме ги виждали до сега. Единственото нещо, което ми се набива на очи, като грешка е малко кривите крака, иначе като консепти много ми харесват. Струва ми се, че колената са прекалено навътре и сега малко изглежда все едно и на двамата много им се ходи до ВЦ-то

Добре дошъл от мен !!!
nub

МнениеПуснато на: Пет Ное 25, 2005 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Poly написа:
Принципа на стремежа към фотореализма - Фотореализма не е само във фотографията (защото това е основен признак на фотографията). Интересното е като се опиташ да го достигнеш и постигнеш в другите сфери занимаващи се с визуална реализация - компютърната графика в кино, game индустрията и др.

Идеята тука явно е да гони реализъм, и то не такъв, та да вземеш снимка и да "жулиш" отгоре, а да рисуваш свободно свой собствен концепт за човешка фигура (като се почне от структура на тяло като дали е мъж, жена и какъв ще е warrior, archer, taylor т.н.) с дизайн на дреха върху му, както и целта да се покаже реализъм на реализация на материали като кожа, метал и т.н. близко до реалното, и то с помощта на четката. Това виждам аз тука.
Добър усет за материали, добри познания в анатомията и интересни идеи, поздравления!

Сори пич аз тук смених неколко чифта очила ма анатомия не видях. После гледах и търсих четка ма не намерих (явно човека е изпуснал). Това че всичко живо си пада по лустросани кожи и метални джвъчки не ми харесва ма това не и обект на коментар. Странните мускули на предмишницата са много далече от анатомията. Повтарям осветление. Топло студено. Сега е плоско. А за материала браво:)))
Върнете се в началото
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2005 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Първият супер много кефи!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети