Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reptile13

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 4:51 pm Заглавие: |
|
|
sheinata e jaka, no neshto v anatomiata na jivotiniaka ima sburkano... stavite mai gi niama _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 5:42 pm Заглавие: |
|
|
You are EVIL! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: |
You are EVIL! :) |
zakuevam se .. s nai dobri chuvstva go pusnah .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Яки работи благодарство :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2005 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Каквое "Zbrusha" кажетеми моляви.
С уважение :
[img]http://3dbuzz.com/vbforum/attachment.php?attachmentid=44767[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2005 6:16 pm Заглавие: |
|
|
ma4u4a написа: | http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=11416
А за тоя форум кандидатстваш... вчера се обясняваха хората |
това го видях но се интересувам от Zbrusha каква "програма" е по точно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2005 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Ooookay :) W moita kniga pishe, che wseki ima prawo na dobro otnoshenie ednokratno :)
Zbrush2 e spetsializirana programa za modelirane i texturirane (ima i render), koyato raboti po mnogo spetsifichen nachin. Za razlika ot klasicheskite metodi na modelirane, koito se izpolzwat w Max, Maya, LW, modo, XSI, etc., w Zbrush naprawo risuwash wurhu powurhnostta na modela. Po tozi nachin za kratko wreme poluchawash golyamo kolichestwo detail (osobeno w sluchaite na organichni powurhnosti), koito w protiwen sluchai bi otnel uzhasno mnogo wreme za modelirane po klasicheskiya nachin.
Poweche za programata mozhesh da nauchish na website-a na firmata, koyato ya razrabotwa.
http://pixologic.com/home/home.shtml
Preporuka -- ne pitai otkude mozhesh da si ya namerish, shte si go otnesesh :)
Sega, Zbrusha nastrana. Lichi si, che si zapochnal da owladyawash tool-owete na Maxa. Trugnal si obache po edna mnogo hluzgawa naklonena powurhnost, koyato shte te prati -- kakto kazwat horata -- prawo u boba. I shte ti otneme dosta wreme da izlezesh ot tam.
Iskrena preporuka. Zarezhi tezi neshta, koito prawish w momenta. Zapochni da modelirash sushtestwuwashti obekti, neshta, za koito mozhesh da si namerish references. Kakwoto te wleche -- hora, koli, samoleti, tankowe, zhiwotni, roboti ot filmi. Ima mnogo tutorials po wuprosa po neta. Nedei da prawish awtorski neshta -- rano ti e oshte. Nyamash i razwito oko za concept, za obshta visia i detail -- shte go razwiesh kato gledash dostatuchno mnogo weche sushtestwuwashti neshta -- pod gledash imam predwid da se zwerish w tyah do pripaduk dokato gi modelirash w Maxa.
I towa e. Yasno mi e, che nadali shte me poslushash :)
I, kakto e kazal Buddha w podnozhieto na planinata na nai-werniya si uchenik w rannata slunchewa utrin na puwriya leten den na Godinata na Swinyata: "ARE MARSH DA RABOTISH!!!"
:))))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Ное 30, 2005 7:57 pm Заглавие: |
|
|
да преведа Дронската мисъл - трябва да си оправиш техниката и тогава почвай концепти ;) а за да оправиш техниката си ти трябва повечко моделиране... така че - следвай препоръките на Буда ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reptile13

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 12:58 am Заглавие: |
|
|
Ще последвам твоя съвет мастер Drone няма да позволя тъмната страна да ме обсеби. Следваштия път ще се представа по добре и ще се гордееш с твоя ученик.
Относно zbrush 2 намерих си го, разгедах сайта, изгледах филмчето как се прави рибка (много ми хареса въпреки, че много не разбрах) ще го разцъкам.
Kekata да не се сърди ама е на всяко гърне меродията :) имам чувството, че ако той не беше да превежда.............. незнам какво щеше да стане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 2:03 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Kekata да не се сърди ама е на всяко гърне меродията ... |
Верно... ми затва ми плащат ко да прая, някой требе да допълва тука, защото някои участници във форума, като се напият и не знаят кво говорят...:) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2005 2:31 am Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | Цитат: | Kekata да не се сърди ама е на всяко гърне меродията ... |
Верно... ми затва ми плащат ко да прая, някой требе да допълва тука, защото някои участници във форума, като се напият и не знаят кво говорят...:) |
kogo vizirate ,liubezni??? ;) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|