Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте.. :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте.. :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
imaniac

МнениеПуснато на: Чет Дек 15, 2005 10:17 pm    Заглавие: Здравейте.. :) Отговорете с цитат

Здравейте,
името ми е Николай Пураджиев и все още не мога да се нарека дизайнер или каквото и да било в сферата на рекламата, фотографията и изкуството, но се надявам някой ден да съм Ви колега.
Тази година бях приет в Технически Университет Пловдив - специалност "Полиграфия".
От мен искат да направя курсова работа на тема "История на полиграфията". Всичко хубаво, само дето не ми дадоха никакви материали или полезна информация, нито линкове към някакви сайтове - нищо. А изискванията за проекта са да е в минимум 14 страници(печатни).

Моля Ви, ако някой има подобни материали (история на полиграфията, история на книгопечатане или нещо подобно) да ми я изпрати на purata85@abv.bg.

Може и да ми посочите някой сайт, също ще съм много благодарен.

Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети