Graphilla.com :: Преглед на тема - Рисунки на Photoshop:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Рисунки на Photoshop:)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Des

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 8:19 pm    Заглавие: Рисунки на Photoshop:) Отговорете с цитат

Добър вечер на всички от този талкова хубав сайт!
Ще покажа нещичко от себе си...и ще се радвам на вашите препоръки и забележки...нямам претенции.
:)

На времето много исках да рисувам(мама и татко бяха много заети за да се занимават с мен), и да ме приемат в академията...но това не се случи. Завърших МЕИ, сега уча една специализация там "Мулдимедия, дизайн и анимация". Ми просто да кажа две думи за себе си...:)Благодаря на създателите на този сайт...наистина е изключително полезен...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bicubic

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 8:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло отношението ми е положително, има много хубав мек рисунък, може да не са фотореалистични но са, мисля, добре композирани откъм форма и гама. (Таблет? На ръка и скан? Директно с мишката ?!?) За да те приемат обаче трябва да покажеш още много рисунки тук, само три не стигат! Дай още!
Върнете се в началото
Des

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 12, 2006 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

таблет...да, ще покажа още...благодаря
Върнете се в началото
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пет Яну 13, 2006 8:28 am    Заглавие: Re: Рисунки на Photoshop:) Отговорете с цитат

Des написа:
сега уча една специализация там "Мулдимедия, дизайн и анимация"

я, колежка :))
харесват ми рисунките ти, единствената ми забележка е от към контура и светлосенките ... използвай твърди четки първоначално докато свикнеш, след това ще ти е много по-лесно :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети