Graphilla.com :: Преглед на тема - Интерпретация на Чоко&Боко

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Интерпретация на Чоко&Боко

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morbeo Diardres

МнениеПуснато на: Сря Апр 02, 2003 5:02 pm    Заглавие: Интерпретация на Чоко&Боко Отговорете с цитат

Списание Дъга. Незнам колко от вас са го чели, но знам че който го е чел не може да е пропуснал невероятните приключения на Щъркела Чоко и Жабока Боко. Интересно ми е сега като го няма списанието как биха изглеждали тези два култови образа.

П.П. - Моят вариант оше не съм си го довършил, но като е готов ще го пусна (колкото и да е зле).

Не гледайте background-а - sux hard. Очаква се още, но да се надяваме визията да се подобри.

Въйии, то било мноу голямо бе ( Note to self: намали си резолюцията на по-малко от 1600х1200 ).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети