Graphilla.com :: Преглед на тема - 3D конкурс / плакат

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3D конкурс / плакат

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 20, 2006 11:55 pm    Заглавие: 3D конкурс / плакат Отговорете с цитат

Тъй като вчера успях да се направя на маймуна, днес се ограничих със лека вечеря от патешко и половин бутилка El Nido /Гнездото/... това отклонение е за обяснение относто присъствието ми по това време пред преносимото си пеце...

Когато преди 3 дни Jovi твърдо помоли до обяд да му направя плакат на предстоящия 3D конкурс... малко се притесних... особенно когато видях и картинката която беше подготвил... в сми', че никога нямаше да мога дори бегло да се доближа до 3D усещането на животното.

След карътак размисъл стигнaх до извода, че аз 3D нема мога направя...ама обратното на 3D-то можа и да успея... лист паус, черен ballpoint и 2 шишенца туш... резултата:

1. Малко късно и с подсещане си помислих, че щеше да е по добре да направя логата B&W

2. Сивия фон.. едно че ми хареса да стои като мръсно... второ, че съм виждал 3D спецове да си слагат картинките на такъв неактивен фон... може би има някаква причина

Те това е... аз лично се забавлявах и относително си харесвам резултата... но пак нема да имам против да чия и друго мнение.

P.S. та наистина го направих до обяд... само някой да не си помисли че Jovi е станал в 8 и ми е звъннал... a аз съм му вдигнал... такова приедположение е тема за конкурс за ненаучно фантастичен разказ:)
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 20, 2006 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

48x68 / 170 gr. / 4+0+UV
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 21, 2006 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

як е. мен ми харесва. единствено се чудя дали ако бялата фаша в дясно беше черна нямаше да е подходящо.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Яну 21, 2006 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Рин..щеше, ама 3Д модела заедно с наградите трябва да се рендва на тъмен фон.
в предвид дедлайна, едва ли е имало време!
аз тоя постер го виждам черен... а логата всичките белички..на някое друго местенце не там от дясно. и не с такова хенд-тайпо. мдам. :)
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 24, 2006 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко е да се каже че резултата е добър - все пак ме амбицира да изтегля 2Gb с видеоуроци за 3D max. Но срока е къс за да мога да се включа :(
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Скоро ми попадна някакъв вестник като например Компютри или нещо такова... не съм сигурен и гледам аз как напредва комп. индустрия и по едно време нещо черно виждам... ама познато. И що да видя - плаката /ресайзнат като кареце/, черен до не май къде... бе... ако не си виждал оригинала хич няма да му обърнеш внимание. Иначе е много як... но понякога печата може да направи чудесните неща... л..на!
Add

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

The_Cat написа:
Скоро ми попадна някакъв вестник като например Компютри или нещо такова... не съм сигурен и гледам аз как напредва комп. индустрия и по едно време нещо черно виждам... ама познато. И що да видя - плаката /ресайзнат като кареце/, черен до не май къде... бе... ако не си виждал оригинала хич няма да му обърнеш внимание. Иначе е много як... но понякога печата може да направи чудесните неща... л..на!

Нещо си се объркал във визуалните спомени;))
да, има инфо в печатни медии, няма нищо омазано, защото са публикували текст;) виж, електронни издания имат постера, но там проблемът май е в монитора ти/или преумора;))
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не само текст Люси, имаме реклами в каре в Компютри, Хай-Комм, IT Forum, PC Magazine:) И не само:)
Add

МнениеПуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок, Кат си получава извиненията в такъв случай;)
bronio

Местожителство: sofia underground

МнениеПуснато на: Сря Мар 01, 2006 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EDINSTVENIA PROBLEM,4E DOKATO SNOVA IZ NBU TRIABVA DOSTA VREME DA OTDELIA PRED PLAKATA DOKATO RAZBERA ZA KVO STAVA VUPROS!INA4E E IAKO!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети