Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 11:55 pm Заглавие: 3D конкурс / плакат |
|
|
Тъй като вчера успях да се направя на маймуна, днес се ограничих със лека вечеря от патешко и половин бутилка El Nido /Гнездото/... това отклонение е за обяснение относто присъствието ми по това време пред преносимото си пеце...
Когато преди 3 дни Jovi твърдо помоли до обяд да му направя плакат на предстоящия 3D конкурс... малко се притесних... особенно когато видях и картинката която беше подготвил... в сми', че никога нямаше да мога дори бегло да се доближа до 3D усещането на животното.
След карътак размисъл стигнaх до извода, че аз 3D нема мога направя...ама обратното на 3D-то можа и да успея... лист паус, черен ballpoint и 2 шишенца туш... резултата:
1. Малко късно и с подсещане си помислих, че щеше да е по добре да направя логата B&W
2. Сивия фон.. едно че ми хареса да стои като мръсно... второ, че съм виждал 3D спецове да си слагат картинките на такъв неактивен фон... може би има някаква причина
Те това е... аз лично се забавлявах и относително си харесвам резултата... но пак нема да имам против да чия и друго мнение.
P.S. та наистина го направих до обяд... само някой да не си помисли че Jovi е станал в 8 и ми е звъннал... a аз съм му вдигнал... такова приедположение е тема за конкурс за ненаучно фантастичен разказ:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 11:57 pm Заглавие: |
|
|
48x68 / 170 gr. / 4+0+UV _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
як е. мен ми харесва. единствено се чудя дали ако бялата фаша в дясно беше черна нямаше да е подходящо. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Рин..щеше, ама 3Д модела заедно с наградите трябва да се рендва на тъмен фон.
в предвид дедлайна, едва ли е имало време!
аз тоя постер го виждам черен... а логата всичките белички..на някое друго местенце не там от дясно. и не с такова хенд-тайпо. мдам. :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 10:53 am Заглавие: |
|
|
Малко е да се каже че резултата е добър - все пак ме амбицира да изтегля 2Gb с видеоуроци за 3D max. Но срока е къс за да мога да се включа :( _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Скоро ми попадна някакъв вестник като например Компютри или нещо такова... не съм сигурен и гледам аз как напредва комп. индустрия и по едно време нещо черно виждам... ама познато. И що да видя - плаката /ресайзнат като кареце/, черен до не май къде... бе... ако не си виждал оригинала хич няма да му обърнеш внимание. Иначе е много як... но понякога печата може да направи чудесните неща... л..на! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:20 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Скоро ми попадна някакъв вестник като например Компютри или нещо такова... не съм сигурен и гледам аз как напредва комп. индустрия и по едно време нещо черно виждам... ама познато. И що да видя - плаката /ресайзнат като кареце/, черен до не май къде... бе... ако не си виждал оригинала хич няма да му обърнеш внимание. Иначе е много як... но понякога печата може да направи чудесните неща... л..на! |
Нещо си се объркал във визуалните спомени;))
да, има инфо в печатни медии, няма нищо омазано, защото са публикували текст;) виж, електронни издания имат постера, но там проблемът май е в монитора ти/или преумора;)) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Не само текст Люси, имаме реклами в каре в Компютри, Хай-Комм, IT Forum, PC Magazine:) И не само:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Ок, Кат си получава извиненията в такъв случай;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bronio

Регистриран на: 23 Юни 2005 Мнения: 237 Местожителство: sofia underground
|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 8:07 pm Заглавие: |
|
|
EDINSTVENIA PROBLEM,4E DOKATO SNOVA IZ NBU TRIABVA DOSTA VREME DA OTDELIA PRED PLAKATA DOKATO RAZBERA ZA KVO STAVA VUPROS!INA4E E IAKO! _________________ www.behance.net/addicted2be |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|