Graphilla.com :: Преглед на тема - представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dansteto

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:15 pm    Заглавие: представяне Отговорете с цитат

Здравейте,
искам да ви покайа някои мои работи дано да Ви харесат! по нататак ще кача и други неща
http://img52.imageshack.us/img52/8513/listovkanexcom13kg.jpg
http://img497.imageshack.us/img497/1148/listovkanexcom22zd.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/2268/listovkanexcom38sq.jpg
http://img497.imageshack.us/img497/48/logonetsetcom4ne.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzekin

МнениеПуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти, като тзиало ми допадат,
единствено пярвия bullet на гърба на брошурата ми седи не естествено толкова в ляво.

И логото на нет сет ми изглежда като някакъв сателит който се е разпаднал. Шрифта е добър но графичния елемент нещо ми куца
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tzekin написа:
Здрасти, като цяло ми допадат,
единствено пярвия bullet на гърба на брошурата ми седи не естествено толкова в ляво.

И логото на нет сет ми изглежда като някакъв сателит който се е разпаднал. Шрифта е добър но графичния елемент нещо ми куца

ама извобще не си прав!!!
не го подвеждай!
слаби са нещата.
dzver

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хм.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 4:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
tzekin написа:
Здрасти, като цяло ми допадат,

ама извобще не си прав!!!
не го подвеждай!
слаби са нещата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tzekin

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло не съм привърженик на такива изказвания, защото "слаби са нещата" с нищо не му помага. А ако ще пиша нещо по-добре да е констуктивно.

Нито е казал какво е искал да постигне нито нищо.
Cheap ass phone company е това което ми говри тази работа. може клиента да е искал бърза брошурка
Chef

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 7:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tzekin написа:
Като цяло не съм привърженик на такива изказвания, защото "слаби са нещата" с нищо не му помага. А ако ще пиша нещо по-добре да е констуктивно.

Cheap ass phone company е това което ми говри тази работа. може клиента да е искал бърза брошурка

..ми помогни му де :))
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tzekin написа:

И аз не съм привързан да помагам за неща които са одавна изработени или потънали в забрава на някое цд! В момента не помагаме а обсъждаме представяне. Това уж трябва да са му най-добрите неща... защото е най-малкото логично да се представяш с тях. Ако трябваше да се помага темата щеше да е различна. Колкото до логото за което твърдиш че шрифта е добър... отново извобще не си прав! и винаги можем да дикутираме това, стига да искаш.
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Фев 01, 2006 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ааа да не забравя Цекин, имам добро впечатление за теб... не го разваляй с подобни коментари. :)
Sami

МнениеПуснато на: Чет Фев 02, 2006 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kato si go slojil toia gramaden copyright, siguren li si, 4e izpolzvanite izobrajenia sa bez takuv, ili sa otkupeni? Typographiata naistina mnogo slaba.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети