Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dansteto
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
tzekin

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти, като тзиало ми допадат,
единствено пярвия bullet на гърба на брошурата ми седи не естествено толкова в ляво.
И логото на нет сет ми изглежда като някакъв сателит който се е разпаднал. Шрифта е добър но графичния елемент нещо ми куца _________________ An Apple a day keeps Windows away |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 11:46 pm Заглавие: |
|
|
tzekin написа: | Здрасти, като цяло ми допадат,
единствено пярвия bullet на гърба на брошурата ми седи не естествено толкова в ляво.
И логото на нет сет ми изглежда като някакъв сателит който се е разпаднал. Шрифта е добър но графичния елемент нещо ми куца |
ама извобще не си прав!!!
не го подвеждай!
слаби са нещата. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
хм. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 4:52 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | tzekin написа: | Здрасти, като цяло ми допадат,
И логото на нет сет ми изглежда като някакъв сателит който се е разпаднал. Шрифта е добър но графичния елемент нещо ми куца |
ама извобще не си прав!!!
не го подвеждай!
слаби са нещата. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
tzekin

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло не съм привърженик на такива изказвания, защото "слаби са нещата" с нищо не му помага. А ако ще пиша нещо по-добре да е констуктивно.
Нито е казал какво е искал да постигне нито нищо.
Cheap ass phone company е това което ми говри тази работа. може клиента да е искал бърза брошурка _________________ An Apple a day keeps Windows away |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 7:15 pm Заглавие: |
|
|
tzekin написа: | Като цяло не съм привърженик на такива изказвания, защото "слаби са нещата" с нищо не му помага. А ако ще пиша нещо по-добре да е констуктивно.
Cheap ass phone company е това което ми говри тази работа. може клиента да е искал бърза брошурка |
..ми помогни му де :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 9:06 pm Заглавие: |
|
|
tzekin написа: | Като цяло не съм привърженик на такива изказвания, защото "слаби са нещата" с нищо не му помага. А ако ще пиша нещо по-добре да е констуктивно.
Cheap ass phone company е това което ми говри тази работа. може клиента да е искал бърза брошурка |
И аз не съм привързан да помагам за неща които са одавна изработени или потънали в забрава на някое цд! В момента не помагаме а обсъждаме представяне. Това уж трябва да са му най-добрите неща... защото е най-малкото логично да се представяш с тях. Ако трябваше да се помага темата щеше да е различна. Колкото до логото за което твърдиш че шрифта е добър... отново извобще не си прав! и винаги можем да дикутираме това, стига да искаш. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 9:09 pm Заглавие: |
|
|
ааа да не забравя Цекин, имам добро впечатление за теб... не го разваляй с подобни коментари. :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Чет Фев 02, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
Kato si go slojil toia gramaden copyright, siguren li si, 4e izpolzvanite izobrajenia sa bez takuv, ili sa otkupeni? Typographiata naistina mnogo slaba. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|