Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
shi
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 5:12 pm Заглавие: Представям се... |
|
|
Занимавам се с графика!ТУк си имате много интересен форум,който много ми харесва!
Преставям се с няколко работи:
"Биомеханична целувка" -03г 38/32см
- техника- суха игла
"Разговора между кулите"-смесена техника 02г 45/12см
"Тримата глупаци" - молив 01г 35/50см
"Желание" -суха игла 2000г 32/19см
"Просто Джаз" - туш/перо 02г 45/42см
"Възкресение"- туш/перо 05г 100/70см
 _________________ Пропиляваме живота си в подробности, опростявай, опростявай... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
gotini sa no tuk mai se tursi CG elementa ili pone niakakva tehnologia polzvana za krainia rezultat... zatova imam 4uvstvoto 4e ti mul4at _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shi
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 8:13 pm Заглавие: ре: |
|
|
Благодаря за мнението.Аз все още изучавам някой нещаБих изкал някои ако може да ми даде info от каде мога да си купя таблет и колко парички е .. Относно обработката.. всичко това коетоо виждаш до прави мойта ръка може би затова.. ...някак си не звучи машинно,но както обичам да казвам - Според дозата си всяко едно нещо може да има приатен резултат.Не се сърдя за мнение !!!моля дайте ми такова.
Изкаше ми се някои малко по подробно да ми обясни някои неща но се надявам това да стане с течение на времето и практиката.
Благодаря ви още един път.... и успехи на всички!(Щото тука всички са големи таланти) :) _________________ Пропиляваме живота си в подробности, опростявай, опростявай... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Яну 28, 2006 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Много са готини, welcome! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Яну 29, 2006 1:36 am Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | gotini sa no tuk mai se tursi CG elementa ili pone niakakva tehnologia polzvana za krainia rezultat... zatova imam 4uvstvoto 4e ti mul4at |
Ако ЕШЕР* беше жив би те застрелял на място ;)
*за тези които не са чели книжката - човека първо си ги дялка нещата на камък или дърво и след това евентуално ги отпечатва на хартия или промазва мрамор... кеф... и никакви ПеЦета :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
Хубави са. Второто ми харесва най-много. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Яну 30, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Йо, Ши, а добре дошъл :) Един съгражданин тука няма да е в повече :P btw нещата са много приятни. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|