Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 12:09 pm Заглавие: Miss Piggy Banks |
|
|
Уважаеми дами и господа,
Представям на Вашето внимание г-ца Пиги Бенкс - един от най-
младите и потенциални таланти на виртуалната модна сцена.
Умопомрачителните й мерки 120/100/140 вече кaрат изтънчени
хай-енд модисти като ClothFX, SimCloth и ClothReyes да се избиват
(и да забиват :) за възможността да вмъкнат изваяната манекенка
поне за малко в някой от своите тоалети.
Въпреки бледия й вид в момента, ви уверявам, че г-ца Бенкс в скоро
време ще се превърне в една от най-светлите звезди на модния
небосклон. Повярвайте ми - подиумите буквално ще се тресат под
апетитната й снага.
Моля за Вашите бурни аплодисментииии -- Мис Пигиииииииииииии!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност моля за вашите критики и коментари.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 2:58 pm Заглавие: |
|
|
male zvqr golqm :) dane ti pada takava macka _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Сря Фев 01, 2006 7:09 pm Заглавие: |
|
|
ето на...за теб специално...първото ми мнение като член на 3д-ето :P
има две нещица който поне мене не ми аресват....
1.зурлата и си я направил като нос...смисъл има разстояние между нея и остата...според мен ще е по-яко да се смали разтоянието или въобще да се махне...тва си е чисто мное мнение де...
2.ръчичките и са като...ъъъъ...абе ....ненам....ненам как да го кажа обаче си и качил подмишниците прекалено нагоре...все едно и е залепена...фърли един полед на някоя анатомия (ако нямаш, и обикновенните списания щи свършат работа не се притеснявай) та от от там минава един мускул дето е свързан с гръдните пържолки...
ае честита ти критика а на мен честито ми първо изцепване:D:D:D:D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 12:39 pm Заглавие: |
|
|
LOC, прав си! 10х.
ъпдате:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2006 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Много добре, човече!:) Не знам до колко в ВИП, че да коментирам, но имам една две забележки на този етап: Специално за рендера - леко е прегорял, губят ти се полутонове и съответно геометрията - която е много яка - трябва да поработиш още върху осветлението. Също така, текстурата ти е way too еднородна - вкарай цвят по смело - с баданарката, ще видиш как ще живне. Опитал си се много плахо на бузите - същото това пробвай по активно на носа, ушите, лактите, коленете, "дланите" - за character-а, мисля, че ще стане още по добре и по близко до идеята, ако съм я разбрал правилно, ако я издуеш още малко отпред - по-силиконова, почти сфери:) И я пусни по малка, да не скролваме толкоз:) Много добра работа! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Много добре, човече!:) Не знам до колко в ВИП, че да коментирам, но имам една две забележки на този етап: Специално за рендера - леко е прегорял, губят ти се полутонове и съответно геометрията - която е много яка - трябва да поработиш още върху осветлението. Също така, текстурата ти е way too еднородна - вкарай цвят по смело - с баданарката, ще видиш как ще живне. Опитал си се много плахо на бузите - същото това пробвай по активно на носа, ушите, лактите, коленете, "дланите" - за character-а, мисля, че ще стане още по добре и по близко до идеята, ако съм я разбрал правилно, ако я издуеш още малко отпред - по-силиконова, почти сфери:) И я пусни по малка, да не скролваме толкоз:) Много добра работа! |
:) Много си прав!
С риск да прозвучи като управдание.. това е почти първия ми опит да се правя на художник, какъвто определено не съм и едва ли ще мога да стана някога, а и доста бях притиснат откъм време..
Относно сланинките - да, ще я доразплуя. Като ще е свиня да е ... :)
Благодаря за критиката мен - мн. полезна, наистина!
-г |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
малко жици от един доса по-ранен етап на работа:
-г |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 2:00 pm Заглавие: |
|
|
и кратуната:
-г |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 3:59 pm Заглавие: |
|
|
за текстурите и аз мога да се поизкажа критично и по-специално около устата - доста е груб контура. най-не ме кефят обаче материалите. много е матова свинята, не е нагрухтяна, мазничка. очите са много селф илюмината, стоят малко 2д, като апликирани. банския няма да го коментирам също така.
а сега и похвали естествено:
дизайна, моделинга ( с 2 изключения, под мишницата и около пъпа)
и стойката са на много добро ниво, еваларка :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Това което аз бих добавил е, че няма никакъв шейдинг. Най зле ми се струва при копитата, може би заради това, че е в един меш с тялото, а и от там необедителното преминаване от единя в другия материал.
Материала на копитата (ако изобщо има такъв).
Колкото до осветлението, ако нямаше сянка трудно бих разбрал от каде идва тя. В неосветената част на типажа ти се губи детайл (то само с GI и една лампа нестава).
За моделинга вече съм ти казвал, много прецизен, много ме кефи.
Успех в конкурса. Сигурен съм, че ще си в тройката. _________________ Huic ergo parce Deus, pie Jesu Domine, dona eis requiem! Amen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|