Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 3:16 pm Заглавие: MORALNO? |
|
|
Idva klient pri men dalgogodishen, nosi edna prekrasna kniga koiato i az bih iskal da pritejavam no nesam se dokopal do neia /nemoga da ia otkria v momenta po knijarnicite, sled kato ia vidiah :)/,
i mi vika "... ISKAME TOCHNO TAZI VIZIA, A I ZASHTO NE NAPRAVO EDNO KAM EDNO..." i mi otvaria stranicata s vaprosnata vizia, da ideata e perfektna, no chujda.
I idva momenta:
- vzimam parite i si zatvaram ochite, moje i nikoga da ne se razbere che e kopnata edno kam edno, ia se pouivi taz kniga ia ne, no pak za smetka na tova finansitye shte mi se uvelichat.
- ili pochvam edno derzaene ama to shte se razbere, ama sega ne si e moe, veche vidiano edin pat kvoto i da napraa semi prelicha na nego... i t.n.
a nai loshotto che vaprostnata vizia e mnoo ideina, ia izkushenieto da vzemesh parichkite i to e mnoo ideiino
ako nekoi ima razreshenie na tozi problem /a sam siguren che i na vsichki vas vi sa se sluchvali takiva situacii/ neka da helpva
*a nai loshto e che az iskam parichkite :)))) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 3:27 pm Заглавие: |
|
|
e dobre de sled kato toi iska da go otkradne, a ne ti.... vaprosa e ti li she zemesh parite ili sledvashtia na koito go pokaje:))))) kaji mu kvo mislish i spi dalboko. i v dvata sluchaia shte se iadosvash. ima i oshte edin variant-opitai se da dorazviesh tova koeto ti pokazva. taka sichko shte e tochno. taka pone mislia _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 3:37 pm Заглавие: |
|
|
da tova smaitam da se opitam da dorazvia
inache e sigurno che drug shte vzeme parichkite i shte im ia napraii _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|