Graphilla.com :: Преглед на тема - Какво може да направите от моркови (конкурс)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какво може да направите от моркови (конкурс)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
And0

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 6:52 pm    Заглавие: Какво може да направите от моркови (конкурс) Отговорете с цитат

Такааа, знаете по ICQ имаше реклама на един конкурс какво може да се направи от моркови... Та аз участвах с едно концептче на чаша за коктейл ето я по-надолу
www.morkovi.com

Конкурса беше за 'деца' до 19години в което число и аз... Та драснах набързо чашата и я пратих.
Днес гледам на сайта са пуснали кой е спечелил и с какво. Леко останах изненада. Не се ядосвам че не съм спечелил пикливия iPod, а ми е интересно що за жури е било това, че да пуснат някви такива супер детски драсканици на хора на по 18години.
Интересно ми е дали някой е участвал от този форум и с какво?
Какво мислите изобщо?
Аз се обърках леко даже малко се ядосах...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
leviatator

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми не че нещо ама пише конкурс за какво можеш да направиш от моркови ... твойто ... ?!? и никаде не пише дезигн ... не виждам да са сложили някакви рамки дето да определят че конкурса цели красота изящество и тн. оригиналност е хитра дума да знаиш ... според мен журито си е избрало кото им харесва най-много ... недей по навик като видиш конкурс да очакваш да спечели най-добрия в дезигна ... нека един път да спечели най-харесания от журито... и вятърните мелници ...
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

konkurs ala "exsmoker" :)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това с мона лиза ми изкара акъла !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Чет Юни 15, 2006 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина, пише ОТ моркови, а не ЗА моркови. И все пак положението е меко казано трагично. Как може хора на по 18 години да участват с подобни рисунки, които гледам в комиксите от 10-13 годишни деца... :( А наградите се надявам да са символични - не може да го сравните с exsmoker. Все пак не са дали няколко хиляди лева за тези неща. Надявам се. :)

wicky, как няма да ти изкара акъла. Аз още съм в шок. Каква гавра, какво нещо... Но какво се палите, това е конкурс за деца все пак. :)
Върнете се в началото
And0

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да може би сте прави, че мойто е дизайн, обаче аз пратих писмо дали може да направя нещо което да прилича на морков, но да е съвсем различен предмет и ми отговориха ДА. Естествено че съм питал преди да направя чашата и аз не разбрах много добре формулировката. То и колата няма много от морковите с тия гуми и спойлери, въпреки че е във формата на морков и е с такава текстура. Най странното беше, че хора на по 18г рисуват лайна и печелят награди за по 300-400лв...
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж - чашата ти е хубава и за тези твоите години е и много добре направена, но идеята я няма! Ама грам идея няма;) и за това така - колата морков - е кола морков - товята чаша просто има сок от моркови... да беше направил поне чаша-морков (защото сега не е - ако това ти е била идеята ;)) Отонсоно печеленето на награди - свиквай - по принцип там нещата често не са много "честни" ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dizaincheto na chashata e super :)))

... ochakvaite konkurs ot www.patladzjan.com....
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

какво значи честно?
ако имаше точна формулировка за това кое е най-добро, щяха да направят софтуер за оценяване.
няма точна формулировка. има жури обаче.
тва е малко като с изпитите в Академията или Натфиз. Който не влезе вдига врява че другите са с връзки. Журито или комисията избират тези които си искат и не само че не е честно, ами даже е задължително трябва да го направят. За това им плащат.
работата ти е приятна но не е нито по темата нито по критериите на конкурса.
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не мога да преценя дали чашата отговаря на изискванията на конкурса... като чаша ми допада =))

но че победителите са ени големи тлъсти ароматни кафяви.... моркови е напълно вярно.
особенно тая ракетата ми счупи главата...
wicky

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно пък академията и Натфиз няма кво да ми ги сравняваш - не се сещам за по-нечестни и връзкарливи места :)) (вервай ми ;) )
Иначе и аз съм била в комисия за оценяване именно на детски рисунки до 18 годишна възраст - и оценяването си беше възможно най-обективно - нищо, че бяхме малко хора в комисията...
Върнете се в началото
And0

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чашата май само на мен ми приличи на стилизиран морков... Зелена сламка за това, че е със зелени листа.... Абе мани тя чашата не е важна тя си остава за мен, ама и мен тая ракета ми счупи главата както и лодката...
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
Точно пък академията и Натфиз няма кво да ми ги сравняваш - не се сещам за по-нечестни и връзкарливи места :)) (вервай ми ;) )
Иначе и аз съм била в комисия за оценяване именно на детски рисунки до 18 годишна възраст - и оценяването си беше възможно най-обективно - нищо, че бяхме малко хора в комисията...

бе не знам дали да ти вярвам, учил съм в двете и смятам че знам добре за какво става въпрос.
по-важното според мен е приципа че журито избира, то е там за да прави точно това.

иначе ако можеш да се видиш отстрани.... журито в което ти си участвала ествествено е най-обективното, ама за всяко хлапе дето не е спечелило нещата не стоят точно така, нали? Всички си казват баси връзкарчетата са тия дето спечелиха. Същата работа е навсякъде. Винаги. Откакто има изпити и конкурси.
And0

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да био може би си прав.
А какво мислиш за работите които са спечелили?
А що се отнася за конкурсите и състезанията, изпитите и другите неща ако се пускат всички участници няма да има съмнения.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

And0 написа:
Да био може би си прав.

гадни са.
And0

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
And0 написа:
Да био може би си прав.

гадни са.

Имало е 400 предадени проекта. Вероятно другите не са били по темата ;) или са били на по-ниско ниво.
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 7:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Познавам достатъчно преподаватели (някои от тях ги чувстватм по-скоро проятели от колкото даскали :)) и сме говорили доста на тази тема... и на мен преди не ми се вярваше, но за съжаление връзкърлъка е голям и за да се влезе и на двете места трябват яки кинти, ако пък случайно не ти се дават парички на чичко Томов имаш някакъв шанс да минеш покрай какпите, но незначителен...
А относно академията по-конкретно там нещата са подобни - плащаш си за курс, който е при преподавателя и случайно бройката в курса е същата като тази на приемните изпити :) Познавам доста хора, които са влезли така и не казвам, че всички са си плащали много - само за най-търсените специалности е така.
За конкурсите - относителна работа - понякога има връзки, но според мен често са обективни... (особено за конкусри на по-ниско ниво, за да не зачеквам темата с Албена например...)
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 9:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

страшни глупости наръси, да знаеш. не знам с какви преподаватели си приятел, ама от моя курс в Натфиз никой не се е бъркал с пари за да влезе с изкючение на мой приятел който влезе като чуждестранен студент защото не го приеха като български. Плащаше по 5 хил. долара на година такса, ако беше така както "вещо" се изказа не мислиш ли че щеше да му е по евтино да си плати както е "обичайната" практика и както всички "влизат" ? Тва са пълни глупости. Има хора които и така влизат ама тва са 10-15% от случаите.
Една от най-прекрасните български черти е че "виновния" винаги е някой друг а не ти самия. Всеки се смята за самопрекрасен и самоневероятен и не може да приеме че просто не се е справил.
А това не е срамно, даже никак. Когато човек приеме че все още не е достатъчно добър значи приема че има още да учи, още накъде да върви. Излиза че в България най-добрите са тия които никъде не ги приемат. Аре стига.
wicky

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мда
ами засегнах стара тема, която не трябваше така да задълбочавам... това е нещо, за което и не мен не ми се вярваше, но е така ;)
разбира се че има и хора, които влизат и без връзки - казах го вече, но е трудно и по-скоро случайно ;)
въобще - по тази тема мога доста неща да разкажа, но знам, че няма да се посрешнат добре :)
А за това дали този, който е влязъл е по-добър или не - направо нямат нищо общо нещата :))
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2006 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

баси, аз си мислех че влизат само най-добрите :))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети