Graphilla.com :: Преглед на тема - Корица на тетрадка

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Корица на тетрадка

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mechanic_X

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 8:15 pm    Заглавие: Корица на тетрадка Отговорете с цитат

Ето една корица на рекламна тетрадка (формат А5 лице и гръб), която сътворих за около 5 часа. Трябваше много спешно да се направи. Общо взето не раполагах с нищо само с една брошура, която после се наложи да я сканирам, защото не ми дадоха никакви файлове. Векторизирал съм логата и съм рисувал всичко друго. Също така снимах и двете чанти с дигиталката (чантите бяха мостри). Искам да благодаря на Импланта, че ми помогна да намеря два шрифта :)))! Трябваше да се наподоби лицето на бошурата, но аз я поизмених доста. Изобщо не съм кой знае какъв дизайнер и не разбирам много, но се надявам да ви допадне и искам мнение утре май ще се пуска за печат!!!

Сканираната брошура

Корицата

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети