Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 8:10 pm Заглавие: Новото демо на treality (2006 г.) |
|
|
Дойде ред на новото ни демо 60MB или демо с ниска резолюция 27 MB. За съжаление файловете не са малки, както и не са на БГ сървър, за което предварително се извиняваме, но поне е гарантирано че ще го виждат всички.
В това демо има както части от най-новите ни работи, така и по-стари, но качествени неща. В общи линии придържали сме се към проектите ни от последната година и половина. Тук можете да видите типажна анимация - 3D и 2D, архитектурна анимация, реклами и малко видеопродукции.
Искам да благодаря на POPCORN за професионално изпълнената музика към демото ни.
Надявам се да ви хареса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
:)) ami super e demoto .. bravo ...
samo da ne beshe tolkova dylgo bavno i protiajno ...
spored men triabva da e maximum 1,5 min ...
i da e v stila na poslednata chast na segashtia reel
t.e. byrzichko montajche ...
spokoino .. vsichko shte se vijda ;)
ili drugia variant e da razdelite vizualizaciite ot reklamite ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Ima hem mnogo yaki neshta, hem mnogo pulnezh deto bez nego shte e mnogo po-ubeditelno.
Muzikata mnogo kofti obrushta na dwa puti bez prichina....
Kato ostawim towa nastrana, super yak reel momcheta!!!! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 1:46 pm Заглавие: |
|
|
я да видим ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
Личи си че сте свършили много работа, някоя от която добре, друга не толкова... наистина има неща за които е по-добре да не пресъстват в демото. Самия монтаж не е много приличен според мен...няма последователност... и музиката...ммм не ми се върза много с това което наблюдавах. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите. Относно дължината 3,30 не ми се струва дълго, по-скоро е със средна продължителност каквато имат повечето студиа и продукти. За разделянето на архитектурно и друго демо.. това е вариант, който сме пробвали, но за сега сметнахме като по-удачно сборно демо с различно темпо според съдържанието. Относно пълнежа, без него неможе, особенно когато той е с логата на известни клиенти или за кратка пауза между отделните пасажи.
А за добре свършената работа, винаги ще има повече от 1 мнение, не е и нужно всеки да харесва нещата на 100%, достатъчно е и малка част от това което сме направили да създаде добро впечатление във вас.
За последователността в монтажа можем да поспорим.
Още веднъж благодаря на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 4:59 pm Заглавие: |
|
|
не е много моя работа, ама всички неща дето сте ги сложили в демориъла ли си харесвате? неща като пингвините и някви същества рицари с брадавици са малко ... странни за демо 2006 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Не съм казал, че са перфектни. За сега това имаме, затова и го показваме. Обещавам че в следващото демо няма да видите тези пингвини и рицари:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
абе гледам аз, ама произтече казус:
в демото има 2 неща на Pierre Fabre, които са правени за Росен, ама някак не са правени от него, но пък не съм наясно как се процедира при това положение... _________________ if triangles had a god, He would have three sides |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Фев 16, 2006 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Росен е новият ни съдружник:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 11:23 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не съм казал, че са перфектни. За сега това имаме, затова и го показваме |
Едно демо се оценява по най-слабата работа в него, а не по най-добрата.. имайте го в предвид това. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Фев 17, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за изключително конструктивната и съдържателна критика на всички. Има какво да се учи още, виждам че това което показваме не е на вашето ниво. Ще се постараем повече за в бъдеще. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|