Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 1:38 am Заглавие: Малко юмруци... |
|
|
Международен боксов турнир Странджа - Плевен, 16 държави от 4 континента. Минах за около час, квалификации, но на 15-тата минута някой реши, че всички лампи трябва да светнат... надявам се събота или неделя да успея да ида пак, засега това:
 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, сменяме малко ракурса. Това е от другия ден - полуфинали:
 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 8:21 pm Заглавие: |
|
|
sled kato hich ne si padam po reportajnata fotografia moje bi niamam chak tolkova iasni kriterii koe e dobro popadenie pri neja...
spored men tezi kadri sediat malko 'bezlichno' - ne mi kazvat nishto, ne stojat dostatchno dramatichno ili agresivno...
moje bi poslednite dva sa vav viarnata posoka.
vijdajki parvo lampite na poslednia kadar si pomislih za operacionna masa. podobna inoskazatelnost mi dopadna. obache figurite v dolnata chast sa mnogo statichni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Фев 19, 2006 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Да, доста точно казано, реално за мен беше предизвикателство да снимам нещо, което виждам за първи път. Ако в едно лекоатлетическо състезание във всяка дисциплина знам какво да снимам - тук влизам като в първи клас. Втория ден (от който са последните два кадъра) бях по-спокоен и по-ориентиран, та успях да се промъкна по-далеч от трибуните и да сляза под ринга - ако има следващ път бих пробвал без толкова въжета в кадъра и с по-дълга оптика, ако имам под ръка.
Между другото, някой има ли файл за прес-карта да си принтирам една? :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Последната е много хубава. Майната му на бокса и репортажа. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 2:04 am Заглавие: |
|
|
Има заряд в кадрите, но последния ми харесва най - много с този силует и лампите отгоре!
А за прес-карта, защо не погледнеш във фоту-форума, там има някакав вариант за такава карта, може да ти свърши работа. И аз мисля да пробвам. _________________ JAZZ DO IT! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 4:05 am Заглавие: |
|
|
Flipshot написа: | А за прес-карта, защо не погледнеш във фоту-форума, там има някакав вариант за такава карта, може да ти свърши работа. И аз мисля да пробвам. |
Благодаря, събудих съседите от смях сигурно :) Онова не е прес карта, а и ако някой ден си извадя фотофорумска карта, мината през домашния им ламинатор ще трябва да си завра златната фото-култ карта някъде, където боли :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Защо така? Уж се говореше че е прес-карта... _________________ JAZZ DO IT! |
|