Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Add
|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, красавица е;) и защо да не е в розово? _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
|
Viktor M.
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo e interesna gadinata, tazi obica mislq 4e angazira prekaleno mnogo, po dobre q mahni. Na takiva fantasti4ni i interesni personazi ne im pasvat obici me4ove i vsqkakvi takiva, ti si se spravil 4udesno s dzvera, napravi su6toto i s ukraskite i s detailite koitio 6te sa po nego) I 6te stane, taka mislq. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 3:14 pm Заглавие: |
|
|
прав си абсолютно и е смалена. ма не е обица. ще е халка за която ще хванат я ремък, я верига |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 8:58 pm Заглавие: Don't Render This At Home !!! |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Bethoven
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 9:24 pm Заглавие: |
|
|
УХА! Много яко! Са ако има и малко лиги... супер! Очите много пасват. Просто... много хубаво! Дори и затъмнение по крайщата си сложил :)) Предчуствам, че това може да ти стане новия аватар :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
|
Soul)S(urvivor
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Дам, наистина става готско. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
|
_BAHKO_3D_
Регистриран на: 04 Фев 2006 Мнения: 43 Местожителство: Maya (perspective view)
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 11:06 pm Заглавие: |
|
|
bravo, mnogo mi haresva, 1 ot nai-dobrite ne6ta spored men. |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinov
|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 11:10 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва... типажът е як, моделинга е страхотен, матеряла е супер - само суперлативи... един от фаворитите за 3D-to!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Boteff
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 3:21 am Заглавие: |
|
|
/bow .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
|
ma4u4a
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 12:02 pm Заглавие: |
|
|
хаха, много е яко тва дебилче;))) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
|
gopher's
Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2006 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Текстурата е нечовешка. Фаворит ми е. Успех!
оф: мали ма кви криви зъбки си имаме :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
|
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:15 am Заглавие: |
|
|
wow,adsko e :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
spacer bad ass panda
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
[подчертано лично мнение]
Нещо не ме кефи тва дето се получава. Кожата - ОКЕЙ! Останалите материали са вип сгиурно - окей. В началото на темата се въздържах да се изкажа по концепта, исках да видя какво ще излезне. Това което е тръгнало да се оформя - само за себе си - ДА! По конкурса товарно/ездитно животно... нещо ТЦ.
Не че не може да бъде яздено или натоварено или да тегли нещо. И не че е лошо да има различни погледи върху темата. Но гледката на това нещо със сбруя или впрегнато в каручка ми идва прекалено бутафорна. Аз обичам по-картуун неща, но за случая не мисля че е вярната посока. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:02 pm Заглавие: |
|
|
темата в никакъв случай не включва теглене на нещо. товарно животно ? откъде ти хрумна да е товарно?
ездитно животно включва някъде по него да има ездач. същество със със свободна воля което да контролира/направлява ездитното животно бидейки в/у него :)
фантастичното животно като такова, може да включва както фантастичен ездач, така и фантастични седло или други такъми за яздене.
темата не е за фантастично животно впрегнато да работи на село на планетата земя.
всички тея неща ги казвам яъпреки че моя ездач определено е човекоподобен и с човекоподобни джунджурии. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
spacer bad ass panda
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
бе не е проблема в това дали е ездитно или не, но явно не искаш да се разберем.
Ми хубаво де.. ще видим какво ще излезне накрая. Ще продължавам да следя с интерес.
Успех. :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
velinov
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Ако се съди по първоначалната идея на концепта, то животното трябва да е "леглово"... може да има светещи топки и цукало ( препратка към "ало, ало..." :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 4:21 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | бе не е проблема в това дали е ездитно или не, но явно не искаш да се разберем... |
не е така. искам. това което разбирам е че животината просто не те кефи. това е нормално баси :) не държа да се харесва на всеки. най-вече държа да се хареса на мен. в противен случай щях да струпам една купчина концепти и да направя това което се харесва на най-много хора.
след малко иде ъпдейт :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Bio
|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 5:20 pm Заглавие: |
|
|
_________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
maceman nightWoWalker
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:12 am Заглавие: |
|
|
симо знам, че не търпиш критики и ще извадиш изпод вола теле за да докажеш това което си намислил, но с това фотьойлче и с конопеното въженце* разби визията за интересната гад, която направи (лично мнение разбира се).... грам не ми се връзват като цяло (може това да ти е бил и замисъла ти), но забелязвам като цяло, че много малко от участниците в конкурса (в това число и ти) обръщат внимание на такелажа.... т.е. първо правят нек'ъф дзвер, а после му слагат е така между другото столче, щото разбираш ли такива са условията ....
в общи линии по този начин работата ми изглежда претупана и мисля, че имаш време да ме изненадаш с нова визия, или пък убедиш с думи, че всичко е адски логично и на място ;РРР
*"конопеното въженце"
... като взема под внимание размера на стола, преценявам, че в ръцете на ездача му, юздата би изглеждала така,
все едно аз да хвана 10 метра корабно въже и с кански усилия да се опитвам да накарам глава тежаща 1 тон да завива в исканата посока,
без да се съобразявам с първичното желание на кротката животинка, която съм възседнал..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Джоуви God of Rain
Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
мен пък много ме кефи точно този тип стол на това животно, от самото начало концепта беше по откачен и "домашен" тип ездитно животно...може да се увеличи малко може би даже, щото е супер готин като стил стола заслужава повече внимание:D А и ше се видят възглавнички & all... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
|
|