Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 6:38 pm Заглавие: Стая под наем за уикенда... |
|
|
За какво иде реч - търся стая под наем за събота и неделя в София, за 2-ма 3-ма човека. Вече 2 дена родя из нета, въртя телефони, но парашута не ми се отваря. Та случайно някой да знае евтини/достъпни стаи под наем? Търсих и свободни стаи в студентски град, уж давали под наем, но където и да се обадя все няма свободни стаи... карък!
Търсих и хотели, но всичко дето намерих е много скъпо, от порядъка на 30-40 евро на вечер... Хотелът също е опция, но все пак да е нещо нормално, непретенциозно, само за спане както се казва. А вече и ако е близо някъде до НБУ или поне някъде в центъра - най-добре.
Някой ако има някаква информация моля да драсне два реда :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 6:41 pm Заглавие: |
|
|
хостели като слънце.. не, че някога сам влизал в подобно нещо.. ама табели много. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 6:56 pm Заглавие: |
|
|
PERO! и туй търсих, и за ся съм се спрял на http://www.sofia-hostel.net/, но продължавам търсенето. Все пак ако не открия нещо друго, остава това. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 7:55 pm Заглавие: |
|
|
neznam kak shte ti prozvuchi, no v studentski - 29blok ima hotelska chast, s novi remontirani stai, kabelna televizia i spalnia. Samo che e dobre da si zapazish staia, che po niakoga svarshvat. i mai ne e mnoo skapo. _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 10:37 pm Заглавие: |
|
|
competition телефон на домакинката нещо? Или някакъв друг начин за свързване? _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 3:02 am Заглавие: |
|
|
www.art-hostel.com
5-10 евро макс трябва да е по-това време... със закуска и други гъдели :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 3:14 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | www.art-hostel.com
5-10 евро макс трябва да е по-това време... със закуска и други гъдели :) |
Това е жестоко, сега им разгледах сайта - изглежда яко фън :) 7 евро на човек на нощ, макар че стаите са общи. Хипарийка :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | competition телефон на домакинката нещо? Или някакъв друг начин за свързване? |
tel: 868 51 81, tova e na portiera telefona. s neia/nego shte svarshite rabota. _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 3:04 pm Заглавие: |
|
|
competition та кога викаше да те почерпя ? :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 3:16 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | competition та кога викаше да те почерпя ? :) |
mi kato doidesh, az jiveia otsreshta v 28-mi :) _________________ * |
|