Graphilla.com :: Преглед на тема - Протестирам!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Протестирам!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
orehovka

МнениеПуснато на: Съб Мар 04, 2006 11:34 am    Заглавие: Протестирам! Отговорете с цитат

Протестирам! Защо заключихте темата на Fan4battle? Никой никого не е обиждал там и темата не пречи на никого!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
orehovka

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 1:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам, че все пак аз, Fan4battle и всички останали, които са си направили труда да пишат в темата му и да и хвърлят по едно око от време на време, заслужаваме отговор? Какво толкова попитах, та Love/Hate си изтри и без това неопределения отговор?
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 4:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Макар да не съм отговорен за заключването на тази БЕЗУМНА тема съм готов да да давам обяснения... заставам зад решението на мода който е заключил темата... на РМ ще получищ начин да се свържеш с мен и да си изкажеш протеста!!!

бтв... подфорум "Детска Градина" предстои да бъде открит, просто обсъждаме подробностите по дескрипцията... тромава институция.. отнема време.. например Масето ми отказва аудиенция от 14 месеца.. как да взема решение...
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 4:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:

бтв... подфорум "Детска Градина" предстои да бъде открит, просто обсъждаме подробностите по дескрипцията...

Те тва е приказка!
Конкурс за кандидат модове ще има ли ;)

ПП... "те" и без това повечето са ми в ICQто.
NOX

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

to hubavo, 4e "te" sa ti na icq..ama stavat pove4e:) ne6to ne si vyrshish rabotata kato horata mai:)
predlagam moga da e zavyrshil specialna pedagogika
orehovka

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Макар да не съм отговорен за заключването на тази БЕЗУМНА тема съм готов да да давам обяснения... заставам зад решението на мода който е заключил темата... на РМ ще получищ начин да се свържеш с мен и да си изкажеш протеста!!!

бтв... подфорум "Детска Градина" предстои да бъде открит, просто обсъждаме подробностите по дескрипцията... тромава институция.. отнема време.. например Масето ми отказва аудиенция от 14 месеца.. как да взема решение...

Love/Hate, огледай се. Имате 50 СТРАНИЦИ със стари, отдавна мъртви теми в раздела Представяне. И модераторите са решили да заключат точно тази, която има повече от 7000 посещения? (и то без никакви обяснения).
След първоначалното си представяне, момчето нито ви е врънкало за права, нито ви е атакувало по някакъв начин. Това е единственият раздел от форума който му е разрешен и освен вас, модраторите, тук минават достатъчен брой хора, които да хвърлят по едно око и да коментират ако желаят. Каква тогава е логиката да му заключвате темата? Това е форум, нали? Място, където доброволно се показва и обсъжда? Имаше теми и изказвания на други потребители, които нито заключихте, нито баннахте (въпреки че си го заслужаваха).

Колкото до подфорума Детската градина, не знам дали се бъзикаш, но сред потребителите с права има доста хора които не са завършили още училище. Как точно ще определите за кого тогава е насочена градинката?
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

orehovka написа:
Как точно ще определите за кого тогава е насочена градинката?

Хмм.. по писаниците на юзърите... и по нещата които представят...

и мисля и по двете точки се класираш отвсякъде за member no.1

аман...
orehovka

МнениеПуснато на: Нед Мар 05, 2006 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хех, да, съгласна съм че е крайно детинско да задавам въпроси като горния (особено когато основните заинтересувани не смеят). Вече ще знам какъв е образецът за зрялост ;D , така че предполагам че мога да считам това за подкана да намеря още неколцина зрели хора като Биле, които да попитат защо заключихте темата на момчето? ;)
Върнете се в началото
AleXXX

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 2:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз ще застана пред Ореховка и ще задам същия въпрос, но перефразиран: Каква е идеята да заключвате тема, в която непрекъснато се появяват нови рисунки, и то качествени, в която няма спам и/или обидно съдържание?
И защо fan4battle все още няма достъп до графиките и илюстрациите , като и Велинов и Атмос смятат, че е редно? (Моето мнение не тежи особено, щото не съм от ААА художниците)?
Моля модовете, които са заключили темата заради количеството страници - като тази на Nutthead - да погледнат датата на създаване на темата и д видят защо страниците са толкова много. Аз я преслушах за 10-ина минути, без да се зачитам в коментарите . . . .
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

скоро май не беше повдигана тази тема, а?
детенца сладки, тук е професионален форум, когато порастнете, може да заповядайте, до тогава трябва да ви стане ясно, че тук няма кубчета, камиончета и кукли, тук е скучно за такива като вас

хайде марш да си играете на пясъчника, вече се стопли
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети