Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
scrawl

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:18 am Заглавие: бродирани щампи |
|
|
Ниакои знае ли каде правиат бродирани щампи на суичари тениски и шапки с лого или картинка.Ако въобште има ниакаде такожа нешто в софия.Много ще съм благодарен ако някои ми каже. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:31 am Заглавие: |
|
|
Майко-мила, не учите ли правопис бе... тийнс? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 1:28 am Заглавие: |
|
|
ima samo na edno mqsto v sofiq - na ygyla na Pirotska i Jdanov, no zaradi samata tehnologiq na shtampovane na broderiqta struva ludi pari. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 11:32 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | Майко-мила, не учите ли правопис бе... тийнс? |
Ще сложим един спел чек при постването и ако има грешки няма да се допуска постът. Така ще се засили образователният характер на форума :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 11:48 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ако въобште има ниакаде такожа нешто |
Xaxaxaxa....баси кефа само :)))))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 12:16 pm Заглавие: |
|
|
:) и аз се забавлявах в началото, ама сега като се замисля, работата е доста плачевна... то, зависи от гледната точка де. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 1:20 pm Заглавие: |
|
|
"бродирана щампа" - какво е това животно? _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 1:25 pm Заглавие: |
|
|
да... и аз не знам що е то?!?
Ако НИАКОИ знае да молим да сподели :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 3:20 pm Заглавие: 6tampite za koit govorq |
|
|
na4i teia 6tampi se praviat na specialni ma6ini kato printeri samo4e ne s mastilo a s konci i se edno printirat dadenoto im izobrajenie vurhu plat.
sa nadiavam se vi e stanalo iasno zaiadlivi kopeleta takiva.
az iskah samo niakoi da mi kaje prosto dali znae izob6to dali ima niakade v sofia takiva mesta kadet da predlagat taia usluga. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Това, че искаш да ти кажат къде има такива места не значи че не могат хората да ти кажат колко годинки си пропуснал в училище. И по-полечка с тона, като не можеш да пишеш - недей да пишеш.
И ако ти си мислиш, че на това, което така любезно ни обясни се вика щампа, то същото доказва отново интелигентността ти и речниковия ти капацитет, който меко казано е оскъден! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 3:55 pm Заглавие: |
|
|
dobre de dobre iajte me ot vsiakade be hora.samo4e ne moga da razbera za6to ste tolko vrajdebno nastroeni kum mene.kvo sum vi napravil slu4va se 4ovek da burka mama mu stara. i az gi narekah 6tampi za6toto naistina ne nam kak eto4noto opredelenie na na tozi vid masovo industrialna broderia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Никой не е враждебно настроен не се притеснявай.
Който знае за такова място ще си каже. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:36 pm Заглавие: |
|
|
I nakraia iskam da popitam edno posledno ne6to s risk pak da buda ebavan ili da stana za podigravka.Ma ne6to ne moga da si sloja avatar,ne moga da se opravia s toia problem. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Имаш ЛС. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 4:45 pm Заглавие: |
|
|
scrawl написа: | dobre de dobre iajte me ot vsiakade be hora.samo4e ne moga da razbera za6to ste tolko vrajdebno nastroeni kum mene.kvo sum vi napravil slu4va se 4ovek da burka mama mu stara. i az gi narekah 6tampi za6toto naistina ne nam kak eto4noto opredelenie na na tozi vid masovo industrialna broderia. |
dobre de, dobre, iajte me ot vsiakade, be hora. samo 4e ne moga da razbera za6to ste tolko vrajdebno nastroeni kum mene. kakvo sum vi napravil? slu4va se 4ovek da burka, mama mu stara! i az gi narekоh 6tampi, za6toto naistina ne znam kak e to4noto оpredelenie na na tozi vid masovo industrialna broderia.
като изключим маймуницата, това са грешките в предпоследното ти мнение. какво искаш да си избродираш - "ас сам готен"?
ноксе, къде се намира ъгълът на пиротска и жданов? _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:33 pm Заглавие: |
|
|
"masov industrialen"!
zapomni go tova,
upotrebqvai go 4esto
taka 6te si o6te po-gotin _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 5:46 pm Заглавие: |
|
|
време е за поредната лекция на професор Bicubic :
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Пфуууу много докачлива днешната младеж баси :) Текстилните бродерии обикновенно се правят в голям тираж. Подчертавам го, защото е доста важно и ако имаш намерение примерно да поръчаш 10 бройки не знам къде може да го направиш - най-вероятно никъде. Ако случая при теб е с голям тираж /макар че силно се съмнявам иначе нямаше да им викаш щампи/ и желаеш, бих могъл да ти дам координатите на 1-2 цеха за които гарантирам и които работят бродерии за яки марки в бг и извън. Не са в София, но това мисля няма значение. По-важното при тези неща са качеството и цената. Тук доста хора биха ти помогнали, но внимавай с "копелетата", че така до помощ не се стига. И никой не иска чак книжовен български, ма все пак... _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Мар 07, 2006 6:26 pm Заглавие: |
|
|
две версии на "Копеле" :))
" Ей-й, копеле можеш ли да ми помогнеш!?"
"Чшш, я пОмогни бе копеле!"