Graphilla.com :: Преглед на тема - Opakovki PETFOOD WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Opakovki PETFOOD WIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:29 am    Заглавие: Opakovki PETFOOD WIP Отговорете с цитат

Opakovki za kucheshki i koteshki hrani. WIP. Risunkite ne sa moi i sa v proces na retush. Kato cqlo obache mislq che se vijda na kude vurvqt neshtata... Interesuva me obshtoto useshtane za neshtata kak e i shte buda blagodaren za komentari v tazi nasoka.

ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Черноухият бау с лапката отстрани в подобна комбинация сме го печатали преди време за варненска фирма, но не мога да се сетя името. Много си прилича с твоето обаче, да не стане припознаване на марката в един момент.
RiN

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

markata e sushtata, pravim i redesign i make-up :) tam e bilo snimka, tuk e risunka na sushtoto kuche. prilikata e narochna i tursena do edin moment.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мен ми харесват. малко е стандартно но..
RiN

МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

верно стандарт. имаше един вариант малко по-иновативен, но остана този по маркетингови съображения.
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хубаво е :)

само тоя черно-белия кучо - понеже отгоре му е обла главата, и за мен се слива с кръга, който е под него.
отделно, че изпълва почти изцяло формата...
може би трябва да е по-малък, или леко на една страна, или да го разрошиш малко... знам ли :)))

успех :)
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първото куче гледа отегчено, второто въпросително, двете малки - тъжно, а котката - втрещено!!!

Всички те ТРЯБВА да са весели и жизнени!
Хората по принцип търсят храни с картинка породата куче, която имат. ако няма такава картинка търсят жизнено куче! понеже картинките са в процес наблегнете на това.

и още въпрос - що е на английски? не вярвам да е за износ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RiN

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

saoron[ski]: mdammm prav si v sledvashtiq variant e po razloshen che e mnogo simetrichen taka.

PERO!: "не вярвам да е за износ" - zashto da ne vqrvash? ;) napulno ne sym saglasen s psihologicheskata ti harakteristika za purvite dve. ako puk ima vuprositelna vuv pogleda - oshte po dobre!!!! za malkite verno gledat leko tijno no tova shte go opravq. kotkata sysho q rabotq malko no kato cqlo mi haresva izluchvaneto i - ima i edna druga po milovidna no narochno se sprqhme na po hishten pogled. tova za porodata kuche.... qvno ako imam pakistanski buldog - shte tursq opakovka samo s pakistanski buldog taka li? ne horata tursqt hrani za golemi i za malki kucheta. takova e razdelenieto.
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми мен като ме мързи да готвя на мойто куче и му купувам такава кутия и купувам само такива кутии дето имат снимка на куче като мойто или по голямо. (не питай защо не мога да кажа) Мен често ме мързи да готвя за кучето и... често ходя до магазина. Там срещам и други хора дето търсят храна и... съм виждал как си избират консерви

за картинките на кучета говоря от опит :)))) а за котките... кучета ги яли :))))))
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO: разбирам те перфектно. познай дали не съм се интересувал от тези неща, а и самите производители също. Номера обаче е, че има 34542323 породи и нема как са се произведе опаковка с картинка на всяко. Така че кучетата се унифицират на големи и малки. Клеант който има болонка например няма да си купи храна на чиято картинка е питбул - не върви някак си :) Нито пък клиент с дакел ще си купи такава с картинка на доберман. Именно заради това се избира едно голямо куче - в случая кавказка овчарка и едно малко - в случая не помня каква му беше породата. Всички производители на кучешки храни по света действат така. Другия варант е илюстрация на животно тип Том и Джери, но там нещата са други.... ти какво куче имаш? ако имаш немска овчарка - ясно че ще си намираш храна с картинка на немска овчарка. А обачи ми кажи каква храна купуват тия дето имат Мопс? Или не купуват и го държат гладно завалийчето несретно :)
SPIT

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za fizionomiite na mastiite sum suglasen s pero, purvoto mnogo sumnitelno s tiq cherveni ochi :) a onezi dvete vse edno sa na ex :)
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ха хаааа
моито куче много прилича на това от аватара на SPIT
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xexexe сладурче. кажи ми че си го кръстил пуфи :)
PERO!

МнениеПуснато на: Чет Мар 16, 2006 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не, казва се ТОЯ
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 12:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az, ako imah kuche, shtqh da go krustq DEISH ili JAH JAH ili nqkakva takava glupost.....da me e sram da go vikam v parka :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети