Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:29 am Заглавие: Opakovki PETFOOD WIP |
|
|
Opakovki za kucheshki i koteshki hrani. WIP. Risunkite ne sa moi i sa v proces na retush. Kato cqlo obache mislq che se vijda na kude vurvqt neshtata... Interesuva me obshtoto useshtane za neshtata kak e i shte buda blagodaren za komentari v tazi nasoka.
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Черноухият бау с лапката отстрани в подобна комбинация сме го печатали преди време за варненска фирма, но не мога да се сетя името. Много си прилича с твоето обаче, да не стане припознаване на марката в един момент. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:46 pm Заглавие: |
|
|
markata e sushtata, pravim i redesign i make-up :) tam e bilo snimka, tuk e risunka na sushtoto kuche. prilikata e narochna i tursena do edin moment. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 1:50 pm Заглавие: |
|
|
мен ми харесват. малко е стандартно но.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:05 pm Заглавие: |
|
|
верно стандарт. имаше един вариант малко по-иновативен, но остана този по маркетингови съображения. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:46 am Заглавие: |
|
|
хубаво е :)
само тоя черно-белия кучо - понеже отгоре му е обла главата, и за мен се слива с кръга, който е под него.
отделно, че изпълва почти изцяло формата...
може би трябва да е по-малък, или леко на една страна, или да го разрошиш малко... знам ли :)))
успех :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
първото куче гледа отегчено, второто въпросително, двете малки - тъжно, а котката - втрещено!!!
Всички те ТРЯБВА да са весели и жизнени!
Хората по принцип търсят храни с картинка породата куче, която имат. ако няма такава картинка търсят жизнено куче! понеже картинките са в процес наблегнете на това.
и още въпрос - що е на английски? не вярвам да е за износ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|
saoron[ski]: mdammm prav si v sledvashtiq variant e po razloshen che e mnogo simetrichen taka.
PERO!: "не вярвам да е за износ" - zashto da ne vqrvash? ;) napulno ne sym saglasen s psihologicheskata ti harakteristika za purvite dve. ako puk ima vuprositelna vuv pogleda - oshte po dobre!!!! za malkite verno gledat leko tijno no tova shte go opravq. kotkata sysho q rabotq malko no kato cqlo mi haresva izluchvaneto i - ima i edna druga po milovidna no narochno se sprqhme na po hishten pogled. tova za porodata kuche.... qvno ako imam pakistanski buldog - shte tursq opakovka samo s pakistanski buldog taka li? ne horata tursqt hrani za golemi i za malki kucheta. takova e razdelenieto. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 2:56 pm Заглавие: |
|
|
ми мен като ме мързи да готвя на мойто куче и му купувам такава кутия и купувам само такива кутии дето имат снимка на куче като мойто или по голямо. (не питай защо не мога да кажа) Мен често ме мързи да готвя за кучето и... често ходя до магазина. Там срещам и други хора дето търсят храна и... съм виждал как си избират консерви
за картинките на кучета говоря от опит :)))) а за котките... кучета ги яли :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:09 pm Заглавие: |
|
|
PERO: разбирам те перфектно. познай дали не съм се интересувал от тези неща, а и самите производители също. Номера обаче е, че има 34542323 породи и нема как са се произведе опаковка с картинка на всяко. Така че кучетата се унифицират на големи и малки. Клеант който има болонка например няма да си купи храна на чиято картинка е питбул - не върви някак си :) Нито пък клиент с дакел ще си купи такава с картинка на доберман. Именно заради това се избира едно голямо куче - в случая кавказка овчарка и едно малко - в случая не помня каква му беше породата. Всички производители на кучешки храни по света действат така. Другия варант е илюстрация на животно тип Том и Джери, но там нещата са други.... ти какво куче имаш? ако имаш немска овчарка - ясно че ще си намираш храна с картинка на немска овчарка. А обачи ми кажи каква храна купуват тия дето имат Мопс? Или не купуват и го държат гладно завалийчето несретно :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
za fizionomiite na mastiite sum suglasen s pero, purvoto mnogo sumnitelno s tiq cherveni ochi :) a onezi dvete vse edno sa na ex :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:56 pm Заглавие: |
|
|
ха хаааа
моито куче много прилича на това от аватара на SPIT |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 3:58 pm Заглавие: |
|
|
xexexe сладурче. кажи ми че си го кръстил пуфи :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 4:00 pm Заглавие: |
|
|
не, казва се ТОЯ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 12:52 am Заглавие: |
|
|
az, ako imah kuche, shtqh da go krustq DEISH ili JAH JAH ili nqkakva takava glupost.....da me e sram da go vikam v parka :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|