Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 12:54 am Заглавие: 2Д Конкурс:Soulsurvivor - Сарат |
|
|
Описание: Сарат живее в дълбоките джунгли на една далечна планета и неговата основна функция е да служи за бърз транспорт и придвижване. Дивите хора, които го подчиняват знаят, че с него най-бързо и лесно може да се стигне до коя да е част на джунглата, защото Сарат я познава перфектно. Освен това създанието има един голям кристал в предната част на гърба си, който започва да свети, когато наоколо се приближава хищник. Разбира се, с тези огромни шипове на гърба си, Сарат далеч не е безобиден, ако излезе в битка срещу други същества. Легендата говори, че за всеки един сарат в джунглата има точно един определен човек от племето там, който може да му стане господар. Тогава, ако бъде обязден, енергийната мощ на Сарат се прехвърля на ездача, който става непобедим, докато е на гърба на питомника си. Сарат се храни само с трева и плодове и обожава да се къпи в мочурищатата, но главата му никога не се потапя под тинята. Кристалът му НЕ може да бъде изваден по никакъв начин! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 10:52 am Заглавие: |
|
|
много добър концепт соул :))) дал си воля на фантазията си , рисунката ти е доста добра като цвят и композиция....
може да пипнеш още детайли на средния план (където е животното) и да блърнеш (потопиш), предния и задния план, за да акцентираш върху главния обект (светещите растения са много активни като цвят, доминират и пречат на дзвера ти да изпъкне).....
искрено се радвам на напредъка ти и виждам, че със всяка следваща рисунка имаш все по-голям напредък .... успех :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:06 am Заглавие: |
|
|
Мерси за думите! :) За светещите растения предполагам имаш предвид белите или изобщо? _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:14 am Заглавие: |
|
|
баш белите :) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 12:53 pm Заглавие: |
|
|
става приятно. колора обаче...
в момента имаш от всички цветове на дъгата. малко е опасно и рядко се получава готин естетичен резултат. избери си гама и леко потопи нещата в нея. и да запазиш многото цветове, го направи като акценти на места. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
super e Soul
uspeh ;) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:33 am Заглавие: |
|
|
Айде и аз да се запиша с един template:
Тия вдясно са някви по-стари концепции за ездитното. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 1:52 am Заглавие: |
|
|
На мен пък много ми харесва както си е така цветнооо.
Само небето ме притеснява... такова на ивици.
Когато снимам много се ядосвам ако не ми се получи плавен градиент на небето и сега много се изумявам, че си го накълцал така, нарочно :))
Прав е Maceman за тревите, дърпат. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 11:12 am Заглавие: |
|
|
за мен малкия концепт в дясно е в пъти по- добър от основната ти рисунка.... като техника е най- доброто от показваните ти до сега неща.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 11:16 am Заглавие: |
|
|
Ами нз, това от дясно е за 3 часа работа и не знаех дали да го пускам. То трябваше да ми е 3д ентрито. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 12:22 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | за мен малкия концепт в дясно е в пъти по- добър от основната ти рисунка.... като техника е най- доброто от показваните ти до сега неща.... |
абсолютно съм съгласен... но, това не означава че не харесвам ентрито... напротив, адски се кефя на завидния прогрес който демонстрираш постояно.
Браво момко! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Ето го по-голямо _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|