Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Tinkerbell
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 10:19 am Заглавие: Hello! |
|
|
Здравейте и от мен :)
Занимавам се с Flash Development и също така Flash Cartoons ми е хоби.
Това което показвам е само картинка-проект за правене на филмче с Флаш - иначе самото филмче няма да изглежда точно така. Не е професионално направено знам че има още да се пипне. Като направя филмчето ще пусна и swf-то.
надявам се че мога да пускам векторни рисунки. _________________ Privet! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 11:56 am Заглавие: |
|
|
i az se nadqvam _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Dobre be - > Vednuj pone moje li da izkomentira6 ne6to bez tva sarakzum4e!!! ebasi EGOTO 4owek!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Покажи ни повече кадри от проекта си или ако имаш и други творби ….?
(с една няма да се разминеш - хих) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:30 pm Заглавие: |
|
|
ne znam, pi4...a ti moje li edin pyt da ne premash vsqko po-sostro izkazvane kato smyrtna obida? Basi nejnata dushevnost 4owek!!! i edin hint sarkazym =/= ego :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Нещо много постно ми седи, като рисунка, суха работра! Дори и да го раздвижиш добре, това няма да компенсира типажите. Много са достоверни, малко стилизация ще им дойде добре на рибетата!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:35 pm Заглавие: |
|
|
hintosvai me kolkoto iska6! no mislq 4e tiq tvoi ostri izkazvaniq - ne sa na mqsto - pri purviq post na 4oweka! poneje si u4en 4owek! dai mu hint kakvo da napravi za da mu stane po-dobre rabotata! a kolkoto do sarkazum =/= ego -> te pri teb mai vurvqt ruka za ruka! ni6to li4no prosto mi napravi vpe4atlenie kakvi pi6e6 - > ponqkoga! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christian

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се, че флодя
Значи за акулите, може да направиш така.
Нарисувай бакграунда още на дясно го разтелваш. После мърдаш камерата на ляво и дясно. Смисъл правиш бакгроунда movie clip и му задава motion-ка да се движи плавно на ляво и дясно. А през това време леко балончетата с алфа.. и като за финал някакви леки анимацийки за акулите. За скрийнсервер ще е УБИЕЦ :) Успех ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tinkerbell
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 1:09 pm Заглавие: |
|
|
velinov: съгласна съм за стилизацията. мерси все пак :).
НЕА: като направя цялото филмче ще пусна цялото swf.
Christian - играта си я бива :), но фимчето не ми се отваря :( _________________ Privet! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Moje da si poigraesh o6te malko s akulite: ustata i hrilete s taq liniq...abe stoqt mi kato clipart. Vylnata? po sredata sy6to e mnogo stranno, no predpolagam kato se animira 6te e po-dobre
@ Juice:
Pryvo nEznam ot deka si reshil deto sym bil e4n, oti ne sam. Qze sym prost ama obicham ga se wyrnem ot dylbokata oran i razpregnem tarktoro da po4em da pishem u forumo i da psuem. I nai se radwam, ga nekoi u4en kato tebe mi re4e kakwo da hortuvam i kakov sum! Oti mnogo mi poznawat.
Stiga we4e offtopik, 4e traktoro iska nafta. Opa! samo da nafyrgam malko -> i - oti gledam u4enite hora mnogo gi rygat deka si iskat... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|