Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 12:55 am Заглавие: web designer? WTF? |
|
|
Ot mnogo vreme se 4udia, i se 4udia. Kakvo e tova web dizainer. S kakvo to4no ot napravata na web stranicata se zanimava, kakvi instrumenti i tehnologii polzva. Ne 4e ne mi e jasno no mi se shte niakoi expert da definira to4no i iasno jivotnoto web dizainer:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 1:07 am Заглавие: |
|
|
не спи и не се хранил нормално, ползва квото му падне, за да наприви най-бързо онова, дето ще се хареса на клиента на външен вид... а дали някога то ще проработи е работа на програмиста... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dadi
|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 8:09 am Заглавие: |
|
|
i ne pravi pre-press - koeto si e + :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 8:36 am Заглавие: |
|
|
dadi написа: | i ne pravi pre-press - koeto si e + :)))))))) |
някак си в първия прочит го видях като "като препресс-а" :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 2:47 pm Заглавие: |
|
|
"Over the years, I’ve found different ways to describe what I do as an information designer. I explain that my job is to make content experts look good, make their voices smoother, their words come alive with technology. I connect the dots they forgot to. I’m tofu. I’ll take on whatever flavor they cook me in. I’m a guide, sometimes a muse. I learn enough about their subject to fake it. Like a bathtub, I fill up with whatever facts I need to get the job done. Then I drain, leaving a soap-ring of knowledge."
Дълбоко! :D
Felt like sharing. :) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|