Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev
|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 4:11 pm Заглавие: Представяне: Уеб Дизайн |
|
|
Малко мнения за този redesign:
сайта сега изглежда така : http://www.castellonkeramics.com _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
chono
|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Някво разностилие ми се вижда на мен. Абе... има и хубави неща, ама като цяло нещо куца в тоя сайт. |
|
Върнете се в началото |
|
|
DR2 Paladin's Death
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 4:05 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Някво разностилие ми се вижда на мен. Абе... има и хубави неща, ама като цяло нещо куца в тоя сайт. |
да има нещо...
а туй дето куца в тоя дизайн е:
- логото... да това си е явно тяхното си лого но с такова каквото и да се потрудиш да измислиш като дизайн се ще стои леко ...кофти
- менюто в дясно горе.. като цвяр и форма с тея заоблени ръбове... а и тоя бевел на шрифта
абе още малко като се потрудиш над тоя дизайн и ще си готов:)
ако вкараш малко елементи от тея керамики и пр. във фона (като елемент не тапет) ще стане леко по-интересно... а менюто със размерите на плочките/керамиката или там каквото е е много сбито и непригледно... пробвай с един дропдаун меню... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
|
PetyoDenev
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 4:22 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | chono написа: | Някво разностилие ми се вижда на мен. Абе... има и хубави неща, ама като цяло нещо куца в тоя сайт. |
да има нещо...
- логото... да това си е явно тяхното си лого но с такова каквото и да се потрудиш да измислиш като дизайн се ще стои леко ...кофти
- менюто в дясно горе.. като цвяр и форма с тея заоблени ръбове... а и тоя бевел на шрифта
ако вкараш малко елементи от тея керамики и пр. във фона (като елемент не тапет) ще стане леко по-интересно... а менюто със размерите на плочките/керамиката или там каквото е е много сбито и непригледно... пробвай с един дропдаун меню... |
Blagodarga DR2 mnogo mi e ot pomosht mnenieto ti da vidim kakvo shte izleze _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
PetyoDenev
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 5:06 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | chono написа: | Някво разностилие ми се вижда на мен. Абе... има и хубави неща, ама като цяло нещо куца в тоя сайт. |
да има нещо...
ако вкараш малко елементи от тея керамики и пр. във фона (като елемент не тапет) ще стане леко по-интересно... а менюто със размерите на плочките/керамиката или там каквото е е много сбито и непригледно... пробвай с един дропдаун меню... |
[list=]http://www.castellonkeramics.com/kk1.gif[/list] tova kak ti se stryva ima li podubrenie na rezultata _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
PetyoDenev
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 5:08 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | DR2 написа: | chono написа: | Някво разностилие ми се вижда на мен. Абе... има и хубави неща, ама като цяло нещо куца в тоя сайт. |
да има нещо...
[list=]http://www.castellonkeramics.com/kk1.gif[/list] tova kak ti se stryva ima li podubrenie na rezultata |
ops _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 5:24 pm Заглавие: |
|
|
o6te po radikalna promqna ti traa,siguren sum 4e 6te se spravi6 mngo dobre prosto mu trabva promqna i kato kompoziciq spored men :) DERVISEX :)))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
gopher's
Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Не е ли по-добре да се придържаш към един език. Поне така мисля де. Иначе определено е по-добре от предния _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
|
chono
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 8:56 pm Заглавие: |
|
|
tc... spored men druga posoka trqbva da tyrsish. |
|
Върнете се в началото |
|
|
BSC System
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Ай са, как съм свикнал аз да виждам нещата:
- Повече контраст, няма да криеме съдържанието я..
- Иконите под менюто все горе в дясно ги търся, когато ми трябват... ключа, какво е? Можеби лог ин ?
- 'Хоме пейдж' бутон, ако е изискване се опитай да ги пребориш...само ще заема място, а ще се използва (си мисля) 1% от потребителите..
- Снимката горе в ляво сменя ли се? Не ми харесва там, ако трябва да се показва в коя секция се намираме, май не е това начина.
- за езика gopher's е прав
дай го сайта със spacescrap-a да го видиме, че уж не е важен, ама е ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
PetyoDenev
|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 9:56 am Заглавие: |
|
|
blagodarja vi mnogo mnogo mi pomagate s mnenijata si _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
PetyoDenev
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 5:20 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | Ай са, как съм свикнал аз да виждам нещата:
- Повече контраст, няма да криеме съдържанието я..
- Иконите под менюто все горе в дясно ги търся, когато ми трябват... ключа, какво е? Можеби лог ин ?
- 'Хоме пейдж' бутон, ако е изискване се опитай да ги пребориш...само ще заема място, а ще се използва (си мисля) 1% от потребителите..
- Снимката горе в ляво сменя ли се? Не ми харесва там, ако трябва да се показва в коя секция се намираме, май не е това начина.
- за езика gopher's е прав
дай го сайта със spacescrap-a да го видиме, че уж не е важен, ама е ! |
neshto v taz nasoka ? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
|
|