Graphilla.com :: Преглед на тема - Шанхай

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Шанхай

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
homesick

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 02, 2006 8:57 pm    Заглавие: Шанхай Отговорете с цитат

the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2006 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз явно не съм много на "ТИ" с авангардизма, но тези кадри нищо не ми казват. Без да се заяждам ни най-малко, homesick, би ли ми разяснил каква е идеята?
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2006 12:15 pm    Заглавие: ... Отговорете с цитат

Na mene mi haresva kato predstavyane, nachina po koito sa paspartuirani, no nemoga da shvana zashto snimkata e razdelena na dve i posle natamunena, a realno i dvete polovinki sa ot edin i sushti period v vremeto. Ako ne beshe taka a imashe intervam mejdu snimkite izvestno kolichestvo kodini, togava shteshe da ima smisal. No sega ne razbiram. No mojesh da mi obyasnish.
Eventualno predvijdam i variant v koito prosto ti hrumnalo da go napravish taka i ti e toyalo dobre:) i pri mene ima takiva sluchai:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nyshtia

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2006 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Za men zna4enieto na tazi seriq se systoi v umeloto sy4etanie na tradicionnite za Kitaiskata kultura - mastilo i hartiq s modernata architektura na edin megapolis kato Shang Hai. V smisyla na protivopostavqne ili vryzka mejdu Tradiciq i Modernost. Mnogo mi haresva kak minavashtiqt avtomobil sqkash pre4upva ina4e stati4nata kompoziciq.

Ina4e o4evidno e snimano sreden format 6x6,
koeto obqsnqva mnogo neshta :)
the jester

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2006 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето това е едно обяснение, което би вързало нещата донякъде, да. Авторе, хайде де, изплюй камъчето!
dadi

МнениеПуснато на: Вто Апр 04, 2006 8:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men 'nastavianeto' na kadara stoi artistichno ne tolkova kato kompozicia, a kato smisal
vse edno kazva: sgradata beshe tolkova visoka, che ne ia pobrah v edin kadar
Върнете се в началото
homesick

МнениеПуснато на: Вто Апр 04, 2006 9:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dadi, blagodarq che go kaza

smqtam che awtora ne trqbwa da obesnqwa snimkite si.
mira

МнениеПуснато на: Вто Апр 04, 2006 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен много ми допадат.
Особено 2-та и 3-тата. В тази връзка - 1вата малко ми се дели от другите цветово.
А идеята за наслагването рулз. :)
AVEL

Местожителство: Sf.BG

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))))

snimkite sa mi mnogo priqtni!

a jester ,super e tvoqta vmetka ,tq e 4udesen povod da spodelq edno moe vijdane za "4eteneto na znacite" i razbiraneto na "Ideqta", zashtoto vseki znae snimka bez ideq nqma ,a i ne biva da ima!

ta taka

kak vyzpriemam az "ideqta" kak go e "vidql" (taka da se kaje) spored men avtora...pri vse 4e az sym na 24 i opita mi vyv fotografiata e
prenebrejim (kakto i opita mi v kakvoto i da bilo de)

zna4i kazvam si pyrvo "ha , misho e bil v kitai !" posle si kazvam "uau !kitai e super tipi4en tuk haraktereziran e s dvata si nai golemi kontrastni smisyla - novoto vs staroto, tehnologiata vs pagodite and so on " posle se zaglejdam i kazvam "ahaa snimal e kvadrat qko!" posle dobavqm " haha qvno s normalnia si obektiv kato gledam kolko hvashta!" posle se zaglejdam pak i kazvam "hahaha! ebasi kato gledam e bil sys shahtovia vizior za da e taka izkrivena gornata" posle pak za kitai po4vam da mislq
"maiko mial predstvqm si kakvo e tam sled kato go e snimal na dva pyti edna sgrada" i dobavqm "male ama naistina se e polu4ilo qko 4e gi e obvyrzal v tozi tipi4en za iztoka vertical format ...pyk i pe4ata" i taka usmihnat si kazvam " ebasi ,a tva e turisti4eka snimka vse pak"

i taka ... i can see the signs but they're not very clear

vyrposa spored men nujno li e da vijdash "idetqta" vednaga i da kajesh primerno "auuu cigan4e prosi ,a do nego skypa kola vozi macka i tq qde haiver tztzt ebasi jivota" ili vsyhnost fotografiata te kara da si zadavsh vyprosi ...i da zadavsh vyprosi na avtora de ...kato tuk :)
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2006 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз от нищо не разбирам, но подхода в случая ме кефи. Избягал си от "туристическия кадър" доста сполучливо.
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 06, 2006 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хах, авел, добре казано :)

Много приятни снимки.
sunnyfrog

МнениеПуснато на: Чет Апр 06, 2006 10:51 pm    Заглавие: ... Отговорете с цитат

a stiga be vuobshte ne mi mina prez akula che sa dva kadura:) ama koga puk sum vijdala tolkova visoka sgrada:)
Върнете се в началото
Demetrii

МнениеПуснато на: Съб Апр 08, 2006 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, да не забравяме, че това не е обикновен град... типичен с класическите за китайската култура елементи. Модернизъм яко.

Наскоро гледах една галерия със снимки от същото място. Само на огромни здания дерящи небето. Напомни ми на "Барака" и до някъде на Люлин, Дружба и подобни. Това ли е Компромисът който прави човек за да живее в такъв град. Или това е желанието му. Защо обаче всеки си мечтае за полянкки, къща с камина, голям двор...
а иначе снимките ме кефят заради начина на представяне... ако бяха само кадри с модерни постройки, надали щяха да ми допаднат.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети