Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Antali
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 7:36 pm Заглавие: iskam da znam |
|
|
Имам желание да се занимавам с web дизайн и най вече с Dreamwever. Iskam da zapisha niakakav kurs, no ne moga da nameria neshto podhodiashto. Shte bada blagodaren ako pomognete s nujnata mi informacia.
Predvaritelno blagodaria![/color] _________________ рекламна къща "Антали"-светлинни реклами, табели, надписи, изработка на фирмени знаци, дизайн, менюта, визитки, предпечат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Във всички книжарници има самоучители, които осигуряват едно доста добро владеене на програмата. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 9:14 am Заглавие: |
|
|
бе не че се заяждам (аз съм едно много добро същество),
но този подпис малко ме поставя във въпросителни... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 10:43 am Заглавие: |
|
|
:)) ми к`во сиа хората явно рестят от никове и са си напраили фирмен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 12:18 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | бе не че се заяждам (аз съм едно много добро същество),
но този подпис малко ме поставя във въпросителни... |
Кое точно фирмата явно се занимава с дизайн не уеб дизайн. _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 12:33 pm Заглавие: |
|
|
остави... щом не прави впечатление :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Antali
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 3:10 pm Заглавие: tova otgovor li e? |
|
|
Zadadoh tochen i iasen vapros...iskam da naucha neshto poveche za web dizain i mislia che tuk moje da mi dadete otgovor, no iavno ste silni na praznite prikazki i ne razsajdavate po sashtestvenoto! A tova bilo forum.....Ste pokaja moi raboti kogato sam gotov, zatova tarsia niakakva pomosht.
Blagodaria predvaritelno na tezi koito mi dadat otgovor! _________________ рекламна къща "Антали"-светлинни реклами, табели, надписи, изработка на фирмени знаци, дизайн, менюта, визитки, предпечат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 3:20 pm Заглавие: Re: tova otgovor li e? |
|
|
Antali написа: | Blagodaria predvaritelno na tezi koito mi dadat otgovor! |
имам ICQ ...много съм общителен :)
(нннема нужжжда да благодариш ;)...) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Антали, аре пази си забележките за по-нататък, щото си мисля, че ти пък най-малко може да говориш дали тука са силни на приказки само. Верно подписа ти е груб, ще ме извиняваш, ама този форум претендира за професионален и е малко нелепо да си праскаш рекламни подписи. С малко повече уважение, мисля че ще заговорим на един език. _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Antali
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 4:20 pm Заглавие: otgovor |
|
|
Che az Vi uvajavam...no, ok, vmesto izpisano koi sam - shte sloja lichnata si stranica-kakto drugi tuk...ama v tova e problema - iskam da ia napravia po-dobre. Ne znam kak po- prosto da go obiasnia.....Iavno si zagubih vremeto, a info ne poluchih ! _________________ рекламна къща "Антали"-светлинни реклами, табели, надписи, изработка на фирмени знаци, дизайн, менюта, визитки, предпечат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 4:24 pm Заглавие: |
|
|
какво инфо бе ? искаш някой да ти каже в 1 пост как се прави уебдизайн ???
казаха ти да си купиш книга... ами направи го !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Ми да ти кажа - не ти пречи да идеш в някоя книжарница и да прекараш 1-2 часа там, да си хареаш книга и да си я купиш. Квато и да си вземеш, ще ти свърши работа, защото доколкото разбирам си начинаещ. Чети много из нета - има Гоогле, който е много услужлив и като го питаш учтиво, ще те насочи точно натам накъдето трябва. И не на последно място - чети форуми като този.
Колкото до Дриймуивъра - можеш дори и от хелпа да го научиш, ако имаш елементарни познания по ангийски, все пак тази програма не е нещо кой знае какво.
Аре чети, учи, работи и като имаш нещо готово - покажи... па тогава вече ще критикуваме :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 8:07 pm Заглавие: Re: otgovor |
|
|
Antali написа: | Che az Vi uvajavam...no, ok, vmesto izpisano koi sam - shte sloja lichnata si stranica-kakto drugi tuk...ama v tova e problema - iskam da ia napravia po-dobre. Ne znam kak po- prosto da go obiasnia.....Iavno si zagubih vremeto, a info ne poluchih ! |
Аз от скоро се занимавам по сериозно с уеб дизайна, но мога да ти кажа аз как почнах. Научих html за да мога сам да си сглобя сайта, после css после започнах да разглеждам темплейти и започнах да имам представа какво е модерно кое е търсено и така.
Влез в дата.бг и си изтегли html++, като понаучиш html-a влез в css-bg.net аз от там знам css доста полезен сайт. И най-накрая tamplatemonster.com разглеждай дизайни и от тях ще получиш визуална представа какво му трябва на един клиент и какво ще те удоволетвори теб :) _________________ http://www.nikolaisabev.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
Много четене... Не само софтуера, но и в творческа насока. Книгите за софтуера са задължителни за началото. Сте трябва да усвоиш "четката" преди да можеш да "рисуваш".
После идва следваща стъпка- гледай много сайтове, разбери кой са впечатляващи и разбери какво ги прави забележими.
Винаги слагай на първо място идеята, след това дизайна, защото красив уеб дизайн има много. Ако правиш различни неща ще си оценен, ....не и в БГ...
Ако всичко това ти се отдава, прави сайтове без клиент, за да усвоиш техниката и логиката в уеб. Преправяй сайтове, който ти харесват. Учи се и от шаблоните в нета.
Следваща стъпка - можеш да учиш това, в Бг има добри места, където може да се учи дизайн- не се претеснявай дали това е промишлен, инженерен, графичен дизайн. Всички те дават дизайн знанията, който са приложими в много сфери. Препоръчвам -Техническия в Русе и София, и нов бългаски, заради връзките, който има.
И така знаеш как да започнеш: книги:)
После години работа _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|