Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 1:52 pm Заглавие: the black hole Adobe |
|
|
4ernata dupka Adobe pogulna oshte edna kompania - slavnata macromedia. mai beshe spomenavano niakade no kogato otidoh na http://www.macromedia.com v purvia moment se shocknah kato vidiah
no posle mi se stori normalno.. vsmisul adobe iavno iadat vsi4ko shto se dviji i purha.
spored vas koi pe4eli ot tova - adobe? macromedia? ili i dvete? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 2:07 pm Заглавие: |
|
|
adobe _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 2:26 pm Заглавие: |
|
|
i dvete... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 3:34 pm Заглавие: |
|
|
4e tova ot dosta vreme bre! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Не само е от доста време, но Adobe имаха огромен influence във flash 8. Въпросът тука не е дали Adobe или Macromedia печели, а дали ние потребителите печелиме? Аз ползвам продуктите на Adobe от около 5 години и когато ми се наложи да ползвам продуктите на Macromedia винаги ми беше голям зор, не само, че бяха уникално бъгави ами и с тотално алогични команди, "уреди" и т.н. демек sucked. Сега вече всичко е много по-лесно с новия Flash 8. Така, че правете си изводите... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | 4e tova ot dosta vreme bre! |
Да.. от почти година може би. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 4:32 pm Заглавие: |
|
|
ironhacker написа: | Аз ползвам продуктите на Adobe от около 5 години и когато ми се наложи да ползвам продуктите на Macromedia винаги ми беше голям зор, не само, че бяха уникално бъгави ами и с тотално алогични команди, "уреди" и т.н. демек sucked. Сега вече всичко е много по-лесно с новия Flash 8. Така, че правете си изводите... |
Аз не ползвам чак толкова интензивно продуктите на Adobe, но ползвам редовно флаша, който наистина е на светилинни години по-добро ниво и по-улеснен в сравнение с 5-цата, на която съм започнал да се уча. В процеса ми на работа с програмата съм се надявал да се появят функции, които биха улеснили работата ми и те наистина се появиха. И аз нямам забележки по най-новата версия. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|