Graphilla.com :: Преглед на тема - web za kritika

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

web za kritika

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
2S384U

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:30 pm    Заглавие: web za kritika Отговорете с цитат

v headera do logto shte ima nadpis zatova e prazno, i dolu pod kategoriite shte se pulni. izleite kritikata si:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kingBMF

Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хммм,

странно тука малко си пообъркал разположението в тоя е-шоп:
"условия.... добави.... изпрати" не им е там мястото, фонта графичния: "бад чойс", сърча не му е там местото също май, оня сив градиент дето го ползваш за бг при продуктите го махай, щото малко понаблъскана става работата там, тея блокове "кошница" и лявата навигация ше седят по добре един под друг щото така се размества странно някак си, долу линковете наблъскани едно към гьотере пък под тях "емптинес"? а да тея бордери ги направи по меки де, ноу груби седят сега, логото къв е тоя странен шадоу там? ко прай? и на линковете земи им измисли некав по-малко лайнян цвят, некав по-нормален и отличаващ се, и като общо цветовете мене не ме кефят много.

бе седи се едно си го правил за 2 часа и 17 минути.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

radvam se za kriti4nia otziv:)

kakvo da kaja, cvetovete, koshnicata, logoto sus siankata vse klientski jelania. az drugi cvetove (4erveno+zeleno) biah predlojil no te durjat mnogo na tezi vupreki 4e ne sediat zle. pone shte znam za koe sum bil prav:)
grafi4nia font neznam s koi da go smenia, tozi mi se vidia shto gode prili4en na fona na vsi4ki vtrusnali ni cyr fontove do bolka poznati. ako dadete idei shte se radvam:)
bg gradienta na produktite tolkova li e zle? kato cviat ili kato ideia? iskashe mi se da izglejda malko po-nestandartno ot klishiranite e-shops.. pak vie she kajete:)
borderite neznam shto taka biat strah me e da ne iz4eznat puk..:)
teia "uslovia" i t.n. ne mi idva ideia za obosobeno miasto kade da gi plesna.. dolu?
za linkovete v bottom-a ako gi napravia po-golemi mai shte groznee, imam pani4eski strah ot big fonts..:(

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще се опариш от тоя размер за примерни снимки.
Какво става ако трябва в "слот"-а да има снимка на продуктттт.. да кажем овална сребърна табла. Или нещо което не е толкова "дълго" по вертикалата, като свещите? Ще трябва целия сайт да пренаредиш...
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 12:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
Ще се опариш от тоя размер за примерни снимки.
Какво става ако трябва в "слот"-а да има снимка на продуктттт.. да кажем овална сребърна табла. Или нещо което не е толкова "дълго" по вертикалата, като свещите? Ще трябва целия сайт да пренаредиш...

tuk pritesnenia niama, vsi4ki produkti sa orientirani po tozi na4in:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
kingBMF

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2S384U написа:
radvam se za kriti4nia otziv:)

kakvo da kaja, cvetovete, koshnicata, logoto sus siankata vse klientski jelania. az drugi cvetove (4erveno+zeleno) biah predlojil no te durjat mnogo na tezi vupreki 4e ne sediat zle. pone shte znam za koe sum bil prav:)
grafi4nia font neznam s koi da go smenia, tozi mi se vidia shto gode prili4en na fona na vsi4ki vtrusnali ni cyr fontove do bolka poznati. ako dadete idei shte se radvam:)
bg gradienta na produktite tolkova li e zle? kato cviat ili kato ideia? iskashe mi se da izglejda malko po-nestandartno ot klishiranite e-shops.. pak vie she kajete:)
borderite neznam shto taka biat strah me e da ne iz4eznat puk..:)
teia "uslovia" i t.n. ne mi idva ideia za obosobeno miasto kade da gi plesna.. dolu?
za linkovete v bottom-a ako gi napravia po-golemi mai shte groznee, imam pani4eski strah ot big fonts..:(

ами фонта седи зле с антиалаис и е видно с просто око това. идеи? ползвай нещо до болка познато :) ама пък е важно да седи добре.

градиента е зле.

"условия........" долу, горе: Логина, регистрациа, парола ....

бордерите ако ги махнеш ще е най-добре.

помисли малко повече долу, не е таман там положението.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

brute she gi probvam teia neshta deto kazvash, thanx:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
kingBMF

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 1:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2S384U написа:
brute she gi probvam teia neshta deto kazvash, thanx:)

ааа, ако искаш ги пробвай ти го правиш сайта, айде че излезе новия епизод на "семейство Сопрано".
Върнете се в началото
Katericata

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
...айде че излезе новия епизод на "семейство Сопрано".

[offtopic]XaxAXa...nqkoi gledat The Sopranos, az puk predpo4itam The Simpsons :P[/offtopic]
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Апр 19, 2006 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az puk izreshtiavam na jeneni s deca;p:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети