Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ivancho7
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 11:30 pm Заглавие: Технически въпрос |
|
|
Когато скицирам държа молива доста отпуснато, кривите стават плавни и линиите прави. Като си драскам така въобще не се уморявам. Проблемът ми е когато искам да повторя някоя линия, тогава стискам молива като луд, за да имам достатъчно контрол и да мина точно върху линията. Така сташно много ми се уморява ръката. На всичкото отгоре и линиите стават лоши. Моля дайте ми някакъв съвет! Как си завършвате рисунките? Като направите груба скица как после удебелявате и изглаждате линиите? Ще съм Ви много благодарен, ако ми помогнете, защото много искам да рисувам по-хубаво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:08 am Заглавие: |
|
|
С тоя ник никой нема ти отговори :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:12 am Заглавие: |
|
|
Ника не е толкова обезсърчаващ, колкота липсата на показани примери за наличие на рисуване. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
ползвай меки моливи
от 4В нагоре
питаш ли ги тия от художествените училища как не им се измаря ръката като цъкат щрихи с часове, после още часове скици, че ако и недай си боже им диктуват и лекции трябва и да пишат, после и домашни вкъщи се рисуват
а какво ли им е на тия дето копат картофи с мотиката в планината, че моливът няма 100 грама, а мотиката е 3 кила, а чувал картофи на гръб - 20
п.п. не повтаряй линията, първата линия е най-лека и красива, но ползвай меки моливи, ако трябва и въглени и т.н. _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:25 am Заглавие: |
|
|
всъщност ти о щрих-полутонове ли говориш или за line-art? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:41 am Заглавие: |
|
|
Чудесен разговор се получава :)) на едно друго ниво!
П.С. Да видим нещо? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Щях да каже нещо и за секса и ръцете, ама нали съм възпитан.... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|