Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 3:35 pm Заглавие: |
|
|
moito mnenie e che chashite sa malko kichozni neznam dali naistina triabva da pribaviash kakvoto i da bilo po skoro spored men triabva da ia olekotish scenata i da nee tolkova pretrupano i neiasno.kato sloshish poveche ne stava po dobre! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 4:41 pm Заглавие: |
|
|
може би донякъде си прав... но не мисля че са чак кичозни.. зависи как мислиш върху формата и каква идея има зад нея.. ако изхождаш от гледна точна на актуалния (доскоро :) минимализъм - да... но хвърли едно око на сайта който организира конкурса и помисли - опитвам се да вляза в тон с техния начин на мислене... мерси за коментара!
колкото до това да е ясна формата и т.н. - моята цел е да представя УСЕЩАНЕТО за формата, не самата форма като ТТ данни... та атмосферата в един бар е такава - цветни светлини, полумрак, проблясъци ... затова и така съм подходил... ако харесат усещането, ще им дам и чертежи :) което не е проблем....
ето ъпдейт на сцената (рендвам още един:) :
_________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 5:11 pm Заглавие: |
|
|
ok suglasen sum s tebe no v momenta ne se razbira kakvo e tova :)
ako pozvolish maga da ti predlosha... mahni tesi ornamenti s topchetata po chashata ili gi promeni no da se razbere cha e shasha, napravi technosta da e kato voda nqma smisul i v technosta da se praish na interesen (neznam kakva ti e ideiata de) poosle ne sum siguren dali 1 chasha niama da e dostatachna (shto i bes tova ima poveche detail i kato sa 2 chashi staa mnogo)... zavurtulkata na dolu e gotina i dostatuchno extravagantna ..no moliate obiasni po dobre che tova e chasha. a ne samocelno reduvane na formi i cvetone. |
|
Върнете се в началото |
|
|
SIMPLI
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 5:21 pm Заглавие: |
|
|
тая чаша ще пада бе ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 8:20 pm Заглавие: |
|
|
абе ша пада.. за падането няма да пада :)
@Гангста - нагедал съм се на достатъчно чаши, които се разбират че са чаши, целта ми е да постигна ефекта на бижу по-скоро, отколкото на чаша, на нещо ценно, макар и шаренко(ако не си прочел - конкурса е на БОМБАЙ САПФИР)... уникат така да се каже ;)
идеята на цветната течност не е да се правя на интересен (странно хрумване!) а да подскажа че това вътре НЕ е вода а нещо специално... сложил съм две чаши не да си тормозя ПЦ-то повече, а с една картинка да покажа повече детайл - на сайта може да се ъплоадва само една картинка...
благодарско пак за критиките, помагат ми да мисля :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | целта ми е да постигна ефекта на бижу по-скоро, отколкото на чаша |
a ok togava :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
loshia3d
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 9:41 am Заглавие: |
|
|
4ashkata scepva i spored mene ne e izobshhtoo pretrufena izglejda taka shtoto gore ima pove4e neshtica ot kolkoto dolo ili namali broq na top4envata gore ili dobavi neshto drugo dolo...
spored mene shte e po qko ne top4enca am nqkakvi listenca ili zavartulki shte e po efektno... ina4e za wip rolira.i mislq 4e parviq rend e po qk... uspeh... _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
|
maceman nightWoWalker
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 9:23 pm Заглавие: |
|
|
чашата си е добра, а кеката си е дизайнер....
ако някой има нещо да казва, нека е по рендъра, материалите и картинката като цяло, а не по дизайна....
защото съм 100% убеден, че квалифицирани дизайнери, които да разбират от чаши- тука няма!!!
още повече че както кеката обясни, никой не е чел заданието на клиента!!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
volen_21
Регистриран на: 23 Яну 2006 Мнения: 209 Местожителство: Sofia ,Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 1:24 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: |
защото съм 100% убеден, че квалифицирани дизайнери, които да разбират от чаши- тука няма!!!
още повече че както кеката обясни, никой не е чел заданието на клиента!!!! |
osven ako ne u4at "Porvelan i Stuklo" ...4a6ata e got Keka!!!Mislq 4e si uspql da napravi6 biju:)) |
|
Върнете се в началото |
|
|
PavKa
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 6:08 am Заглавие: |
|
|
Чашата е хубава наистина :)
ама аз да попитам- с какво е рендена.... не е ли много този рендер тайм - за 60 пиксела :(
кажи моля те малко технически подробности :))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
loshia3d
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 12:57 pm Заглавие: |
|
|
spored mene po dizaina nqma kade da go kritikuvame prosto go gledam sigorno za 100ten pat i seki pat se kefq pove4 mnogo iz4isteno tolkova dobre e stanalo 4e prosto nz dali moje da ima po dobri ot tvoite...
q sloji nqkav link na sita kadeto ima drugi predstavqniq.... are bravo i uspeh i pak na parviq rend se kefq pove4e..... _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 1:28 pm Заглавие: |
|
|
здравейте :)
хехе павка - абе верно че за 60 пиксела много рендер(600 трябваше да са), сега като гледам ;)))
софта е 3д макс 8/в-рай (рулз!), моделинга е към час и нещо, рендера го свърших 5 мин преди крайния срок :) а сега като гледам, те още приемат ентрита май ;)))
лошия - абе няма ентрита, които да се видят, може да видите ей тука - http://bombaysapphire.co.uk/Default.aspx официалния сайт - намерете линка за галерия - там има доста красиви неща, на топ дизайнери по света са :)
а тука: http://www.designerglasscompetition.com/default.aspx
могат да се видят миналогодишните номинирани и победители - от всички участия се правят номинации, изработват се в материал (на конкурса може да се участва и със скици:) и се избира кой ще е на първо място ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
LMNT
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Legnalata chasha mnogo napomnja tova vljavo>>>
Ne znam dali si mi mislil po edna takava referencija,ala v toja context chashata si e tochno namjasto kat oforma i dynamica!
Tova pone az otkriva mza mene si v tvoja design.
Uchastie! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 9:17 pm Заглавие: |
|
|
:) да наистина... бтв - има такъв дизайн - виждал съм за ваза... направих пепелник навремето подобно на вазата, сега може да помисля и по чаша :) говоря за ръбче оформено от капки :) съжалявам, че не мога в момента да пусна снимка но много прилича на това на лявата снимка ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
loshia3d
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 10:38 pm Заглавие: |
|
|
neswhto nemoga namerq galeriite samo 3 4ashi ima :) nadqvam se da spe4elish mnogo gotina rabota si napravil :) ko proizvedat takava 4asha shte si kupq edna ;) _________________ (: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Kliment
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 6:56 pm Заглавие: |
|
|
сцепи с чашата.. браво :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
g3n40
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 9:06 pm Заглавие: |
|
|
И още веднъш "Шапки долу"
Кека чашата смазва - долавям прилики с барстола ти ...
Ама то е само за хубваво :)
П.П - Толва ми се спи, че съм писал само глупости(правописни грешки)
- Моля горният ми пост да бъде модериран. _________________ Човек дори и да сере, трябва да го прави със стил. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kekata
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 11:28 pm Заглавие: |
|
|
:) абе Генчо - наспи се бе човек .. много пиене не е на добре ;)
хехе ти си първия дето хвана приликата с бар-стола,
ОФФ/по традициите на грпхлла трябва сега да ти връчвам седнал на бар-стол пингвин, ма айде кат си дойда ;) (Джоуви, сори за офтопика:)
не е случайна приликата ;) доримислех да направя червено стъклото, ама ... не остана време :/ _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
|
|