Graphilla.com :: Преглед на тема - Някой пазарувал ли е от amazon.com?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой пазарувал ли е от amazon.com?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:01 pm    Заглавие: Някой пазарувал ли е от amazon.com? Отговорете с цитат

Значи, искам да си купя специфично електроника за около $150 (http://www.amazon.com/gp/product/B0007PZM6A/sr=1-1/qid=1145287977/ref=pd_bbs_1/102-4552952-7602502?%5Fencoding=UTF8&s=electronics) и се чудя, дали ще ми я доставят. Някой пазарувал ли е на скоро и с българска кредитна карта ли е пазарувал?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe ako se ne luja ne e vyzmojno elektronika ot 6tatite
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Верно си е...оказа се, че само книжки и подобни дребни стоки могат да се пазаруват.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
goshun

Местожителство: Neverland

МнениеПуснато на: Съб Апр 22, 2006 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си купих фотоапарат, но бях по него време в щатите. Доставката там ми закъсня с 36 дена, така че дори и да е възможно да си пазаруваш от България, не ми се мисли колко време ще е нужно за да пристигне стоката при теб. В общи линии Амазон не става. E-Bay виж е друга работа.
NOX

МнениеПуснато на: Съб Апр 22, 2006 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"moje bi", "dori i da", "ne mi se misli" ...
pishe go 4erno na bqlo ot shtatskiq amazon kakvo moje i kakvo ne - elektronika - NE!
osven tova mn. qsmo sa predupredili, 4e za 4ujbina se 4akala okolo 2 meseca, moje i pove4e
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети