Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 11:01 am Заглавие: Етикетче |
|
|
Малко странна поръчка включваща дизайн и слоган на фирмата.
Етикет за пакетчета свещички за рожден ден, свещичките са със формата на числа и въпреки че са за деца предполага се че ще ги купуват родителите. Етикета е много малък 7 на 5 см - сгъваeм наполовина.
 _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Vah do de de pusnal pipala oktopoda mafiotski:))))
Ogancheto e hubavichko, btw... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Za slogana
kvo she kajesh da ne toplish praznika s tezi candlеs, a da go osvetish prosto...)
ama, ako moge da e s PALERMO osvetlenieto, a posle tva ET 'Palermo' da e samo na back label s moooggooo siten shrift...) trick _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
be preziwiawa se ki4a ot opit go znam//wiz kartite bitextel./
ma pi4 taia 4etka det si prlozil kum shapeto ili a modificirai w uula da ne se4e taakaaa we.ili zaobli ili prilozi 4etkata kum4 linii naprai si kwadrat4eto ot tiah i si bodni ugula otdelno.ma s taia defaultna 4etka na AI mno duni.Ina4 plama4eto i na men mi hareswa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2003 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | kvo she kajesh da ne toplish praznika s tezi candlеs, a da go osvetish prosto...) |
Еее .. "Осветете празника" - тва много църковно не стана ли ??? .. малко тамян ако сложат в пакетчетата ще заспи направо.
Иначе аз в началото им предложих да е "Стоплете празника със свещичките "Палермо"" .. ама не е запазено името и нищо не може да спре някои друг също да напише свещичките "Палермо" .. та затва остана с ЕТ
Нуби, съгласен за ъглите .. вече ги оправих.;-))) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2003 6:44 pm Заглавие: |
|
|
aD, batka... gotinko e be pi4
Ima dve neshta koito ne 4e se loshi ma neshto ei taka me 4ovarkat
Parvoto e 4e kat vida cviat 4erveno za fon i narisuvano plama4e i se seshtam za pojarnata :))) mislq si nqma da e losho ako e na drug fon (moje oranjevo naprimer)
Vtoroto e za slogana - neshto dumata stoplete me 4ovarka, malko kato 4e li she si kupuvam darva za ogrev nali razbirash oba4e nemoa se setq sega nabarzo za po-alternativno reshenie (v smisal ako izmislish neshto da smenish dumata ne bi stoialo losho ma znam li)
ina4e pak kazvam - gotinko e. Na mene mi haresvat Cifri4kite :P _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|