Graphilla.com :: Преглед на тема - Photoshop vypros

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Photoshop vypros
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:36 pm    Заглавие: Photoshop vypros Отговорете с цитат

izvinqvam se predvaritelno :)
znam 4e tuk ne my e mastoto ama nqmam prava, no ako mi pomognete skoro 6te moga da se predstavq.
Prosto sam siguren 4e po4ti vseki ot vas se e sblyskval s tozi problem.
Iskam da popitam za6to stava taka 4e kogato zapo4na risuvam v Photoshop-a syzdava takiva golemi temp failove predi ne be6e taka.
imam prazno mqsto v harda, a pak mi izliza NOT RASPONDING (mai4e taka se pi6e6e) i programata zabiva no ne i kompa 0_0
TOLKOVA SAM NADYHAN DA RISUVAM A PAK TYPITE KOMTUTRI MA SPIRAT
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

emi polzvai PS5.5 ako si sus slaba mashina. vsichki ostanali osobenno CS2 iskat ne samo prazen HDD no i RAM-ec. az sym s 2 Gb i ponqkoga pri seriozni failove syshto mi se nalaga da popochakvam. imai predvit che photoshopa se bavi poveche ne samo ot razmera na faila a i ot broya na layerite. pri maluk fail s mnogo layeri sushto shte osetish osezaemo zabavqne.
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i ne si me razbral kompa mi e si6to e s RAM 2Gb HDD 360 P4 3.4
prosto programa mi zabiva vsi4ko sam formatnal osven risunkite:)
problema e drug! na neznam kakyv
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pomo6tttttttttttt molq ve se ve hora 6e naprava specialna rusunka za vas ako mi pomognite :) ne 4e sam talkova dobar no 6te se potrudq :)
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ne znam togava. az bachkam s baq golemi failove i do sega ne mi se e sluchvalo da zabiva.
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

podqvolite sega kakvo 6e pravq :(
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako kazhesh s koi Photoshop si, shte pomognesh znachitelno.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

CS2 no sam probva CS.7.6.5
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

paniccontrol_86 написа:
CS2 no sam probva CS.7.6.5

На "C" колко място имаш (че ми звучиш така, сякаш не си бутнал дефолтните настройки...)
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami az ne polzwam CS2 poradi syshtata prichina. Ima si momenti w koito "zalepwa" i trqbwa da mu dadesh wreme da si poeme wyzduh. I drugi hora okolo men sa se oplakwali.. ne sam si gubil wremeto da go ustanowqwam ot kakwo e.

Namali si stypkite w history-to primerno ili mu otpusni oshte malko RAM ot preferences i razni drugi takiwa koito eventualno biha go zabyrzali.

Ne che she mu pomogne de. Pochti sym ubeden che ne mu e towa problema, no ti pyk probwai. Towa koeto shte ti reshi problema sys sigurnost obache e edin chudesen PS7. Taka ili inache nqma nqkakwa frapirashta razlika wyw wyzmozhnostite po otnoshenie na risuwaneto. 5.5 syshto shte ti swyrshi chudesna rabota. ... list i moliw systho btw.
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

verno CS2 ponqkoga "zalepva" ama chak da zabie suvsem ne mi se e sluchvalo. no ako si probval sys 7-mica kakto pishesh i pak imash takuv problem, mnogo zapochva da me symnqva rabotata. ti da ne se muchish da risuvash 5x5 metra na 300 dpi primerno? kakuv razmer i kakva resoluciq na canvasa izpolzvash ?
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

.... i v kolko layer-a?
Върнете се в началото
piker

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да бе - прави са хората - шопа яко смуче ресурси- това е факт - но за 5-6 години замо на 3 пъти ми е забил - и то поради хардуерни причини; - че на големи файлове увисва - факт; - но да забие непоправимо ... хм... би-ти-даблЮ- ако е от скратч дисковете - то директно си излиза съобщение че не ти стигат... намали си броя на хистъри стейтовете, или пъджнии хистърито или му дай повечко рамец там да дъвчи...; но да забива чак.... това само по хардуерни причини съм го виждал да го прави - но пък то тогава целия комп забива too така че....
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Edit -> Preferences -> Memory & Image Cache -> бутни там Memory Usage на голям процент - виж дали ще сработи
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

istinaat e 4e dori i na malki failive ponekoga mi zabiva za moment
no kompa mi e 6 ot sqkade ne e v tova problema
BLAGODARQ za sydeistvieto
Върнете се в началото
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i nezabiva celiq komp a samo programata drugite programi si rabotq prez tova vreme
Върнете се в началото
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a i virosi nemam :) za vseki slu4ai
Върнете се в началото
HEA

МнениеПуснато на: Чет Апр 27, 2006 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

paniccontrol_86, много хубави съвети ти дадоха тук
пробвал ли си да си запазиш работата под jpeg и да продължиш върху него
… после само си сглобяваш файловете и воала
(поне при мен това действа, но аз съм с друга програма – може тоя принцип да става и при PS)
paniccontrol_86

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ti s koq programa si :)
Върнете се в началото
HEA

МнениеПуснато на: Пет Апр 28, 2006 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Корел, но често изпадам в същите проблеми и като прочетох за насоките, които са ти дали тук - те са от значение и при мен
Единственото ми спасение е да си запазвам файловете под jpeg и да продължавам работа върху тях
Така си спестявам времето в чакане на програмата да обработи информацията в досадните и забивания
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети