Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 4:49 pm Заглавие: Chicho Bogdan |
|
|
da _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Strahotno e:))))
mnogo niakvo nastroenie s tezi cvetove i izrajenieto prosto kurti,
bravos:)!
zaebi anatomiqta v tozi stil e perfectno _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 5:52 pm Заглавие: |
|
|
iskah da mu napravia edna ryka na koiato da si opira glavicata neshtastno i druga koiato da dyrji opredna butilka... da sloja malko ogrizki v chiniikata....
btw liceto v momenta mi napomnia na "maikata na.. (koi beshe tam)", kogato Mr Bean precaka kartinata i ia dorisuva sam.
inache triabva da izglejda neshtasten i obeznadejden shot lelia kichka go izhvyrli nai-setne ot kyshti.... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Izglejda perfectno i taka!:)
Iskame oshte _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
довърши го !!!цветово и композиционно е страа-а-ашно..... кефи :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
sa kato go gledam i imam chuvstvoto, che sym imala tochno syshtia vid, kogato lelkata mi kaza, che niama svobodni stai v obshtejitieto. i mi beshe typo, gadno i si predstaviah bydeshteto, koeto se otkriva pred men..... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 6:12 pm Заглавие: |
|
|
da tree da mi slojish race kakto si gi predstaviash shtoto se sedi se edno racete sa mu pod polovera i se e oblegnal na masata... :))) dafai chakame update... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2003 6:16 pm Заглавие: |
|
|
sa ima da chakate shot otivam na rabota :)))
pyk i 1 izpit chaka drugiden... no kakto se poznavam, mai posle she go dovyrsha tva, a izpita... na kogo mu puka??????? :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 2:20 am Заглавие: |
|
|
da _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 9:01 am Заглавие: |
|
|
Super e mislia je ako otvorish malko i vratata shte pridobie oshte po strahovit vit zialata szena |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 10:54 am Заглавие: |
|
|
dx, merci, tykmo se chudeh kvo po diavolite klati taia lampa, to bil viatyra navyn
edva li e kato edna sinia mishka (pliushena) deto sym si zakachila tuka... leko, no sigurno i s postoianstvo se dviji.. a naokolo niama vetrec i nikvi drugi predpostavki.. luda rabota _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
Супер е! На мен не ми прилича много на пияница, ама по-добре :)
Косата може малко да пипнеш, някъде лееко да я изкараш пред главата може би..
И прозорците май са малко груби за тая цяла ефирност?
Ама като цяло е направо бижу, супер цветове, настроение, композиция, детайл (сенките под вилицата и бутилката много ме кефят, трикракото столче - също) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:41 am Заглавие: |
|
|
Strahotno e:)!i predi mi haresvashe ama sega e ubiistveno!
kompoziciqta ti e brutalna prosto i izobshto ima nastroenie v cialata kartinka:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:43 am Заглавие: |
|
|
prav si za prozorcite.. mnogo ne se starah nad tiah.
tia senki i men me kefiat, osobeno na vilicata :))
makar che tia izglejda siakash se dyrji na edin ryb na chiniata...
niakoi ne zabeliaza che stolcheto si niama sianka :))))))))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:49 am Заглавие: |
|
|
Забелязва, забелязва, не ти трябва сянка там! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:54 am Заглавие: |
|
|
vsyshtnost i az tyi misleh ama ne biah sigurna.. prosto ne otkrih otkyde idva svetlina na onova miasto.. shot lampata schupena i t.n. noshtta bezlunna..
tyi che ne slojih.. prosto me glojdeshe posle. tva nesigurnostta moje da ubie chovek :))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 12:03 pm Заглавие: |
|
|
mnogo chudene padna i kolko svetli da sa poda, stenite i tavana... koe nai-svetlo i t.n. no shtom ne se oplakvate, znachi mai ucelih :)
tochno v toia moment se setih otkyde moje da mi e doshla ideiata, makar che otdavna ne ia biah gledala taia kartinka...
ei sega she ia nameria.
...................
abe mai niama nishto obshto.... :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 9:16 pm Заглавие: |
|
|
lele mnooo iako ei. heheh osobeno tazi poslednata kartinka mnoo me naradva stilla ti na rabota. Uff ae trebva da begam 4e sam na vrajeska teritoria MOrgotha i Maceman samo debnat me gurmat i mi pra6tat nekvi drakoni :PPp _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2003 11:54 pm Заглавие: |
|
|
neeeee
sorry za syzdadenata obyrkvacia, ama poslednia myrzelan ne e moi! prosto nego gledah i smiatah po edno vreme che zaradi nego se zarodila taia ideia s chicho vi bogdan.
no ei tam ima oshte podobni: www.pictoplasma.com _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|