Graphilla.com :: Преглед на тема - Spaceship vs. Spaceshit

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Spaceship vs. Spaceshit

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LunatiK

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:46 am    Заглавие: Spaceship vs. Spaceshit Отговорете с цитат

Направих 1 кораб (самолет), но не ме изкефи (той изобщо не е добър, обаче искам да разрешим спора). Направих нов, обаче приятелите ми казаха, че стария е по-"добър". Кажете си мнението.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Za kolko vrme gi pravi....za 5 min. Are stiga de. Da ti kaja razlikata e 0,00000001% Tuk tam malko premesteni, sgynati, nakylcani poligoni. Are poopravi go i togva go pusni. A za tova koj ot dvata koraba e po-gotin...hmmmmm abe q po dobre vzemi tozi kojto na tebe ti haresva i go doopravi.....nishto lichno ama taka prestaveni tezi korabi izglejdat praveni za 5 min. Daj poveche rabota de...
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Те не са и правени за повече, обаче съм ги правил без да гледам отникъде - каквото ми хрумне. Не твърдя, че корабите са много добри, напротив - те са анти-кораби! Просто нямам идея как да им вкарам повече детайли (не съм от добрите, а и не се занимавам много отдавна). Благодаря за мнението.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe pi4 to prosto NQMA detaili :) ne pravi POVE4E naparavi neobhodimite
pone stykloto da e styklo
vzemi kartinka na f16 ot neta i vij kakvo ima
napravi si pone nqkoi ot rybovete po-ostri
ti si na etap na koito smooth-a e izlishen (vse oshte)
o4evidno imash i-net prosto pogledni kak izglejda edna normalna hvyr4alka i napravi neshto podobno. Ako ne mojesh da si napravish concept prosto napravi nqkoq ve4e gotova
Върнете се в началото
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нет има, ама не вкъщи, а в клуба. Картинка ще намеря от 1 приятел, който се интересува от самолети. За детайлите, това, че ги няма - прав си.
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi man, ne go kazvam za da se zaqjdam.

Razgledai concepta, pogledni na kakvi prosti geometri4ni formi mojesh da go razdelish. vij kyde shte trqbva da e gladyk, kyde ostri rybove, kyde zagladeni rybove....
Върнете се в началото
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва ли задължително да го правя от 1 кутия, защото не съм много наясно със тоя тип моделиране? В смисъл тука гладко, там остро само с дърпане на вертекси ли става?

Не съм казал, че се заяждаш.
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boxmodeling ne e zadaljitelno moje i Spline modeling moje i NURBS kakto ti idva otraka izbirash si njakakav na4in po tvoe osmotrenie i GAS
Uspeh :)
Zing

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LunatiK написа:
Трябва ли задължително да го правя от 1 кутия, защото не съм много наясно със тоя тип моделиране? В смисъл тука гладко, там остро само с дърпане на вертекси ли става?
Не съм казал, че се заяждаш.

tai znachi
pogelzadash tutorialreference.chm na Max-a tam ima lowpoly aeroplan
a sasto i tuk http://www.3dcafe.com/ ima sekciya s free tutors a ot tuk www.scriptspot.com ima edna kupchina scriptove za kakvoto se setish v Max-a, a za ulesnyavane na box modelinga - doktorite preporachvat MeshTools
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 6:00 pm    Заглавие: >>> Отговорете с цитат

>>> Първия ми харесва повече.
Много си го скъсил. Може и крилата да удължиш малко.
Добави някой друг рокет и с още малко работа ще заприлича
на МиГ-29. >>> Не се отказвай...
Nixon

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2003 6:15 pm    Заглавие: hamm... Отговорете с цитат

Човече... за какво ги показваш тук тези работи? Не им е тук мястото. Като те мързи да седнеш на гъза си и да отделиш време да направиш нещо смислено и сериозно, поне си го кажи, а не обиждай хората, които са дошли тук да помогнат на някой, който наистина има нужда. Не че ти казвам да се засрамиш, но поне се замисли малко: наистина ли си направил нещо, което на теб ти харесва и тогава, само тогава се решавай да го покажеш. Ако не ти харесва, просто не се излагай, трагично е...
LunatiK

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за помощта на всички.

Nixon: Не ме мързи, в момента не мога да направя нещо, което да е по-добро от тези. Сега събирам пари, за да си купя 1 книга за МАХ-а, с чиято помощ се надявам да се науча да правя нещата по-добре. Адски много искам да се науча и да стана добър (оценявам помощта ви). Иначе си прав, за това, че не трябваше да си пускам нещата тук - ще гледам слдеващия път като пусна свой неща да бъдат по-добри и да си струва да занимавам хората с тях. 10х!!!
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 6:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da vsichki sa trugnali ot tam kadeto si ti sega Lunatik (az beh tam predi 6 meseca) i togava edin pich mi kaza a posle i sam razbrah che trebva mnoooooogo tarpenie, ama mnogo i vseki pat kato vidish tutor File -> Save As - i posle sedash da pravish tutora moze da ne e zatova deto si reshil che iskash da pravish, moze i da ne go dovarshish - no sas sigrnost ste nauchish nesto !!!!

Последната промяна е направена от Zing на Съб Апр 12, 2003 6:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Alex

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Momcheta, po nezhno...
Tva si e edin subrat nezavisimo kolko opit ima v tva

Inache, purvia samolet e po-dobar.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети