Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:46 am Заглавие: Spaceship vs. Spaceshit |
|
|
Направих 1 кораб (самолет), но не ме изкефи (той изобщо не е добър, обаче искам да разрешим спора). Направих нов, обаче приятелите ми казаха, че стария е по-"добър". Кажете си мнението.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:58 am Заглавие: |
|
|
Za kolko vrme gi pravi....za 5 min. Are stiga de. Da ti kaja razlikata e 0,00000001% Tuk tam malko premesteni, sgynati, nakylcani poligoni. Are poopravi go i togva go pusni. A za tova koj ot dvata koraba e po-gotin...hmmmmm abe q po dobre vzemi tozi kojto na tebe ti haresva i go doopravi.....nishto lichno ama taka prestaveni tezi korabi izglejdat praveni za 5 min. Daj poveche rabota de... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Те не са и правени за повече, обаче съм ги правил без да гледам отникъде - каквото ми хрумне. Не твърдя, че корабите са много добри, напротив - те са анти-кораби! Просто нямам идея как да им вкарам повече детайли (не съм от добрите, а и не се занимавам много отдавна). Благодаря за мнението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:49 pm Заглавие: |
|
|
abe pi4 to prosto NQMA detaili :) ne pravi POVE4E naparavi neobhodimite
pone stykloto da e styklo
vzemi kartinka na f16 ot neta i vij kakvo ima
napravi si pone nqkoi ot rybovete po-ostri
ti si na etap na koito smooth-a e izlishen (vse oshte)
o4evidno imash i-net prosto pogledni kak izglejda edna normalna hvyr4alka i napravi neshto podobno. Ako ne mojesh da si napravish concept prosto napravi nqkoq ve4e gotova |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Нет има, ама не вкъщи, а в клуба. Картинка ще намеря от 1 приятел, който се интересува от самолети. За детайлите, това, че ги няма - прав си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:10 pm Заглавие: |
|
|
mi man, ne go kazvam za da se zaqjdam.
Razgledai concepta, pogledni na kakvi prosti geometri4ni formi mojesh da go razdelish. vij kyde shte trqbva da e gladyk, kyde ostri rybove, kyde zagladeni rybove.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Трябва ли задължително да го правя от 1 кутия, защото не съм много наясно със тоя тип моделиране? В смисъл тука гладко, там остро само с дърпане на вертекси ли става?
Не съм казал, че се заяждаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Boxmodeling ne e zadaljitelno moje i Spline modeling moje i NURBS kakto ti idva otraka izbirash si njakakav na4in po tvoe osmotrenie i GAS
Uspeh :) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:56 pm Заглавие: |
|
|
LunatiK написа: | Трябва ли задължително да го правя от 1 кутия, защото не съм много наясно със тоя тип моделиране? В смисъл тука гладко, там остро само с дърпане на вертекси ли става?
Не съм казал, че се заяждаш. |
tai znachi
pogelzadash tutorialreference.chm na Max-a tam ima lowpoly aeroplan
a sasto i tuk http://www.3dcafe.com/ ima sekciya s free tutors a ot tuk www.scriptspot.com ima edna kupchina scriptove za kakvoto se setish v Max-a, a za ulesnyavane na box modelinga - doktorite preporachvat MeshTools |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 6:00 pm Заглавие: >>> |
|
|
>>> Първия ми харесва повече.
Много си го скъсил. Може и крилата да удължиш малко.
Добави някой друг рокет и с още малко работа ще заприлича
на МиГ-29. >>> Не се отказвай... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 6:15 pm Заглавие: hamm... |
|
|
Човече... за какво ги показваш тук тези работи? Не им е тук мястото. Като те мързи да седнеш на гъза си и да отделиш време да направиш нещо смислено и сериозно, поне си го кажи, а не обиждай хората, които са дошли тук да помогнат на някой, който наистина има нужда. Не че ти казвам да се засрамиш, но поне се замисли малко: наистина ли си направил нещо, което на теб ти харесва и тогава, само тогава се решавай да го покажеш. Ако не ти харесва, просто не се излагай, трагично е... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2003 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за помощта на всички.
Nixon: Не ме мързи, в момента не мога да направя нещо, което да е по-добро от тези. Сега събирам пари, за да си купя 1 книга за МАХ-а, с чиято помощ се надявам да се науча да правя нещата по-добре. Адски много искам да се науча и да стана добър (оценявам помощта ви). Иначе си прав, за това, че не трябваше да си пускам нещата тук - ще гледам слдеващия път като пусна свой неща да бъдат по-добри и да си струва да занимавам хората с тях. 10х!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2003 6:16 pm Заглавие: |
|
|
da vsichki sa trugnali ot tam kadeto si ti sega Lunatik (az beh tam predi 6 meseca) i togava edin pich mi kaza a posle i sam razbrah che trebva mnoooooogo tarpenie, ama mnogo i vseki pat kato vidish tutor File -> Save As - i posle sedash da pravish tutora moze da ne e zatova deto si reshil che iskash da pravish, moze i da ne go dovarshish - no sas sigrnost ste nauchish nesto !!!!
Последната промяна е направена от Zing на Съб Апр 12, 2003 6:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2003 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Momcheta, po nezhno...
Tva si e edin subrat nezavisimo kolko opit ima v tva
Inache, purvia samolet e po-dobar. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|