Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Borg

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 10:46 am Заглавие: malko free time |
|
|
Eto oshte edin adult za foruma, napraven ot njamane na zanimanie:
http://www.alog-bg.com/borg/xxx1.jpg _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
f

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 11:27 am Заглавие: |
|
|
iskam da ti dam malko preporyki za tova chudo :-)
1. Snimkite - hubavoto v tiah e che sichki macki gledat kam user-a(chikijiata) , no kato kachestvo ne struvat . Ne dei dobavia takiva efekti ili tam kakvoto si slojil vyrhu tiah zashtoto stavat po trudno zabelejimi i dori pochti nezabelejimi, a za adult-a nai vajnoto e te da ispykvat i da sa s dobro kachestvo ... ako niamash pod ryka potyrsi iz web-a ... ima kolkoto iska6 i oshte tolkova ... a moje i poveche :-) ako neznaesh kade pitai shte ti kajem :-)
2. Texta - Dosta nechetliv text - butonite ... s tozi siv cviat spored men ne sediat mnogo dobre i ne se chetat ... moje da probvash s neshto rozovo no po-tymno .. pochti cherveno no pak da rozoveee .. Drugia shrift e syshto trudno razchetim ....
3. Cvetovete - Rozovoto i jyltoto dobra kombinacia ama moje da probvash s po-nasiteni cvetove ... da stane po kichozno ...
Syshto dosta izlishni elementi ima gore pri nadpisa xx adult ... malko razhvyrlian mi stoi na mene pone .
Nadiavam se da ne te zasegna ama po-dobre pochni na novo kato imash free time ... ako vyopshte ti se zanimava de ... ako ti triabvat snimki butni edna belejka pod vratata i shti pratia url-ta s hubavi snimki :-)
Uspeh ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Borg

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 5:37 pm Заглавие: |
|
|
10x f :)
ako shtjah da se obijdam, njamahse izobshto da go pokazvam. prosto iskah da chuja njakoe ovektivno mnenie. _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|