Graphilla.com :: Преглед на тема - Никой нищо не знае...помогнете!!!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Никой нищо не знае...помогнете!!!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SkyApe

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 11:56 am    Заглавие: Никой нищо не знае...помогнете!!! Отговорете с цитат

Значи пускам тази тема за такива като мен не съм гледал форума много добре така че ако има друга такавяа тема нека да я изтрият!Та аз съм от начинаещ по начинаещ аре моля ви се тука на хорцата дет правят чудеса само кат махнат с ръката нека секи път да пишат ако е излязло нещо ново и нека кат за начало да кажат някой книга за флаш да земем да прочетем(ама книгата да е за ама НАПЪЛНО начинаещи ама аз нищооо не знам а толкова много съм надъхан да се науча) така че помогнете на всички нас НИЩО НЕ ЗНАЕЩИТЕ!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ммм... да ти кажа... в книжарнците за специализирана литература обикновено са в час коя книга за какво е дали за "по", "най" и пре.
Все пак за едни 15-20 лв говорим... все нещо трябва да пише в книгата дето я вземаш така или инак - дет се вика бъди мъж - рискувай ;)
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като за начало можеш да почнеш с уроците, които са си в самата програма. Те са доста добър старт. След това можеш да поровиш в нета и да си купиш книжка.
SkyApe

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ви много ще се пробвам да видя ко ще направя!Абе аз имам FLASH MX 2004 тя върши ли някаква работа тя за какво е?
Върнете се в началото
HU

МнениеПуснато на: Нед Май 14, 2006 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си купих за Flash 5 и Macromedia Flash Mx 2004 доста ми побогнаха:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети