Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NippY
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 12:14 am Заглавие: |
|
|
определено второто е по-добре според мен - по-изчистено е и по благо стои а и по ясно се различават отделните неща. сао тоя силует отгоре с дървото дето в долната част дето е пада релефа на хоризонта много неприятно според ен тази неправилност на парчето..
при първия вариант стои добре щото е подравнено отдолу с равнина, ама при жтория трябва да помислиш още щото стои като случайно и хаотично изкривяване _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 3:23 am Заглавие: |
|
|
Много ще ми е интересно да разкажеш, какво точно разбираш, когато казваш "дизайн" , тогава ще мога да ти кажа кой от двата е по-добър, и дали въобще има такъв.
Поздрави, Пастичката :)
Н.Б. Капитана рулира!!! _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NippY
|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Emi po dumite ti razbiram 4e shte mi se karash za saitovete :) no shte ti kaja kakvo razbiram pod dumata dizain :) Tova e vanshbiq vid na 1 stranica , a dizainerite ( ne se nari4am oshte taka ) trqbva da izmislim i napravim maksimalno nai dobrata viziq za predstavqneto na infoto . Ima nqkolko vida dizain ... flash vector i .... Flasha i vectora nai-4esto se polzvat za studio ili neshto ... Dizaina na edin sait ne trqbva da natovarva o4ite na posletitelq zatova e hubavo da e maksmialn sempal i da ima dobra navigaciq i t.n (da e lesen za polzvane ot klienta/posetitelq) . Mi taka razbiram az dumata dizain :) i ako trqbva da otgovarq na tezi mi razbiraniq 2q za men e po-dobar :) A ti shte kajesh kakvo ne im e nared ili izobshto dali ima dizain :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 3:49 pm Заглавие: |
|
|
NippY написа: | Emi po dumite ti razbiram 4e shte mi se karash za saitovete :) no shte ti kaja kakvo razbiram pod dumata dizain :) Tova e vanshbiq vid na 1 stranica , a dizainerite ( ne se nari4am oshte taka ) trqbva da izmislim i napravim maksimalno nai dobrata viziq za predstavqneto na infoto . Ima nqkolko vida dizain ... flash vector i .... Flasha i vectora nai-4esto se polzvat za studio ili neshto ... Dizaina na edin sait ne trqbva da natovarva o4ite na posletitelq zatova e hubavo da e maksmialn sempal i da ima dobra navigaciq i t.n (da e lesen za polzvane ot klienta/posetitelq) . Mi taka razbiram az dumata dizain :) i ako trqbva da otgovarq na tezi mi razbiraniq 2q za men e po-dobar :) A ti shte kajesh kakvo ne im e nared ili izobshto dali ima dizain :) |
След така подробно описаното от теб понятие, мога да отбележа, че двата сайта са доста добре направени, като втория наистина е по-хубав!!!
Успехи.
:) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Съб Май 13, 2006 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | След така подробно описаното от теб понятие, мога да отбележа, че двата сайта са доста добре направени, като втория наистина е по-хубав!!!
Успехи.
:) |
PASTA, понякога човек може да те приеме доста насериозно :P _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 11:27 am Заглавие: |
|
|
NippY написа: | Ima nqkolko vida dizain ... flash vector i .... |
...и извънземни има! _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NippY
|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Izvinqvai no ne te razbrah.... iskash da kajesh 4e ne stavat li ? Ako e taka dobre ... no ima mnogo po dobri na4ini da go kajesh .... vapros na vazpitanie ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Бачкане и гледане му е майката. Не се отказвай. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Ако ти е ясна теорията, значи ти остава работата! Аз не се наемам да коментирам сайтовете.
п.с. Пастата е права и за бачкането, и за гледането! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|