Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 2:32 am Заглавие: help with jpegs |
|
|
edin zov za pomosht... tursia programa s koiato mogat da se obrabotvat nakup jpegove... zadavash parametri vsiakakvi i po tiah procedira opredeleno koli4estvo zadadeni kartinki navednuj. znam 4e ima takiva programi no niamam vreme da tursia i eksperimentiram zatova vi molia da me naso4ite kum neshto ka4estveno s koeto vie rabotite. thanx:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 2:39 am Заглавие: |
|
|
Photoshopa ti dava vyzmozjnost da pravish kakvito iskash korekcii na golemi masivi s image failove...
... kakvo tochno iskash da im se sluchi ? _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 3:13 am Заглавие: |
|
|
54ka написа: | Photoshopa ti dava vyzmozjnost da pravish kakvito iskash korekcii na golemi masivi s image failove...
... kakvo tochno iskash da im se sluchi ? |
m verno, suvsem zabravih za automation-a:)
of mi kvo... da kajem na 2000 snimki da im napravi rotate, posle smukvane na failovia razmer i eventualno resize.. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 10:30 am Заглавие: |
|
|
никви грижи. Създаваш си един action, в който набиваш всичко, което искаш да им се случи на тия кадри - rotate, resize, sharpen, save as... и т.н. После от Automate го засилваш да обработи целия фолдер с картинки.
п.п.
Много важно е за resize да работиш с проценти, а не с пиксели! Че иначе хоризонталните и вертикалните кадри ще се разминат като размер яко. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 11:24 am Заглавие: |
|
|
винаги некак си ми е било по лесно с ирфанвию да ги правя тез работи...
ма.. както си знаеш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|